Spoko, nie ma sprawy. Teraz będę pisał do MG nawet w dwuznacznych sytuacjach, gdy będzie trzeba przeklikać za mojego wroga ;) Nie opłaca się byc wyrozumiałym jak widać.
Wersja do druku
Spoko, nie ma sprawy. Teraz będę pisał do MG nawet w dwuznacznych sytuacjach, gdy będzie trzeba przeklikać za mojego wroga ;) Nie opłaca się byc wyrozumiałym jak widać.
Przecież Oskar był wyrozumiały. Ale wyrozumiałość ma swoje granice - czekać tydzień z powodu jednego spóźnialskiego :?:
Przed chwilą sam przyznałeś, że przeklikanie się należało bo opóźniałeś bez wyjaśnień, a jednak teraz się tłumaczysz :?:
Sprawa jest jasna - Oskar zgodził się na powtórzenie tury z nowego sejwa. Ale nie pasowało to Andzi, bo wyjeżdżał. Miałeś pecha.
Więc teraz nie pisz, że Oskar nie jest wyrozumiały i że specjalnie chciał żebyś nie zrobił tury...
Ok, czyli nie zrobisz jednak tej tury :?:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
W sumie kultura gry by wymagała, żebyś jeszcze zrobił tę jedną turę dopóki nie znajdzie się zastępca.
Ale jeśli nie chcesz, to niech MG znowu przeklika bo minęło już 36 godzin a nie zamierzam czekać przez tydzień na turę Węgier...
Z powodu balansu w kampanii, bo im więcej przekikiwania, tym mniejsza szansa na znalezienia jelenia na taką wspaniałą nację.
Skończ ten temat albo podaj mnie na CL.
:lol: :lol: :lol:Cytat:
W sumie kultura gry by wymagała, żebyś jeszcze zrobił tę jedną turę dopóki nie znajdzie się zastępca.
Jeszcze intensywniej reklamuj Danię, to na pewno będziemy mieli milion chętnych do przejęcia... :roll:Cytat:
tym mniejsza szansa na znalezienia jelenia na taką wspaniałą nację.
Postawa "narobiłem bigosu a teraz zmywam się i problem jest na głowie innych" - super...
Przypominam, że Nowogród też został przeklikany dwukrotnie w ostatnich kilku turach, a Anglia co najmniej jeden raz.Cytat:
Z powodu balansu w kampanii, bo im więcej przekikiwania
Jak nie kultura to może honor :?: Swego czasu udzielałeś mi kazań o honorowym graniu w KO...Cytat:
:lol: :lol: :lol:
Pewnie to ja pisałem do MG, żeby przeklikał 8-)Cytat:
Przypominam, że Nowogród też został przeklikany dwukrotnie w ostatnich kilku turach, a Anglia co najmniej jeden raz.
Raczej nie bo wtedy jeszcze tu nie grałeś.
A ktoś niby pisał do MG, żeby Danię przeklikał :?: Że niby Oskar :?: Nie wydaje mi się.
Zresztą bez słowa wyjaśnień opóźniałeś, czyli MG miał prawo przeklikać (a sam jesteś "fanem" przeklikiwania przecież).
Ty nawet pisałeś do MG żeby twojego sojusznika przeklikał :!: To było w WKO 32 kiedy nie zauważyłem, że jest tura Danii. :lol:Cytat:
Teraz będę pisał do MG nawet w dwuznacznych sytuacjach, gdy będzie trzeba przeklikać za mojego wroga. Nie opłaca się byc wyrozumiałym jak widać.
I mówisz o byciu wyrozumiałym :?: :!: Najpierw sam zacznij być wyrozumiały a potem praw kazania innym. :lol: :lol: :lol:
No miał prawo przeklikać. Gdzie napisałem, że nie i gdzie mam pretensje do Jankera?
Danii w wko32 nie uważam za swojego sojusznika.
A co do honoru, skutecznie sie go oduczyłem dzieki tobie i kilku innym osobom ;) Także teraż można się po mnie spodziewać różnych nieczystych zagrywek, niezakazanych przez regulamin :lol:
No, na koniec ładnie zareklamowałem wam tą Danie, pewnie szybko ktoś się znajdzie.
Powodzonka panowie i dziękuje za pasjonującą rozgrywkę :lol:
Ooo, to mogłeś o tym powiedzieć zanim odstąpiłem HRE do zdobycia Szczecin i Wrocław :!: I po co ja gram w tej KO w takim razie, skoro nie mam sojuszników. Zaraz zrezygnuję (ostatnio jak chciałem rezygnować to się wielce obraziłeś, więc zostałem, bo myślałem że naprawdę współpracujemy).Cytat:
Danii w wko32 nie uważam za swojego sojusznika.
Proponuję też zerwać sojusz, skoro nie uważasz Danii za sojusznika (wtedy oczywiście czekasz 4 tury z atakiem).
Już dawno chciałem oddać jakieś KO, bo za dużo czasu zajmują - ale nie chciałem rezygnować z WKO 32 z powodu lojalności do sojusznika.
Dzięki, że mnie sam z tej lojalności zwalniasz w tym momencie.
Mogłem, ale nie musiałem. Zresztą nie raz ci mówiłem, ze nie musisz mi pomagać, a ostatnio nawet przy okazji jak mi wysłałeś screeny.
Jak chcesz, to sam sobie zgrywaj, mnie taka sytuacja nie przeszkadza :lol:
Tylko myślałem, że w zemście będziesz chciał mnie słowami zlinczować, bo taki byłeś obrażony gdy chciałem oddać WKO 32.Cytat:
Zresztą nie raz ci mówiłem, ze nie musisz mi pomagać
Ale skoro jednak nie masz nic przeciwko, to pozwól, że oddam. Czy tym razem spalisz mnie na forumowym stosie :?:
No wierze, wierze, bo o zemście masz spore pojecie, wko32 jest najlepszym przykładem :lol:Cytat:
Tylko myślałem, że w zemście będziesz chciał mnie słowami zlinczować
Jest jedynym przykładem.Cytat:
wko32 jest najlepszym przykładem :lol:
Za to twojego chamstwa jest cała masa przykładów.
A większość to pewnie twoje wymysły, albo po prostu zwykła niewiedza :lol:Cytat:
Za to twojego chamstwa jest cała masa przykładów.
Niewiedza o czym :?: Że jesteś kobietą i cierpisz na ZNP / PMS i stąd taki złośliwy-drażliwy jesteś :?: Czy o czymś innym :?:
Te na samym początku wymienione objawy się zgadzają prawie w 100 procentach:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3 ... ego#Objawy
Tylko że ty masz to chyba (prawie) cały czas, więc coś nie pasuje...
Niewiedza o tym, dlaczego tak, a nie inaczej zareagowałem ( może wtedy byś uznał, że to jednak nie była chamska zagrywka/wypowiedź ). Dlatego sobie daruj. Odczep się po prostu od mojej osoby, bo ja staram się nie wchodzić z tobą w polemikę. I nie zasłaniaj się Zacharem, że on tu cos zaczął, bo ja wyraźnie napisałem w tym temacie, że nie gram. Nie musiałeś zresztą komentować wypowiedzi Zachara.
Drugi raz mnie dziś wciągasz do polemik, ale oczywiście stwierdzisz że to ja jestem kłótliwy, a ty jesteś ostoją spokoju :lol: Nie podoba ci się moje zachowanie w tej KO, to mnie podaj na CL, a jak nie chcesz to się przymknij, nie prowokuj, tylko graj.
Biore ta Danie jbc.
Brawo! I dość tych kłótni!
Aragonia http://speedy.sh/5y8j8/mko23t23-Aragonia.sav
Ciekawie nie jest ale da się grać z tego co tutaj się naczytałem to chyba mam sojusz z Anglią ? XD Liczę że tak jest bo właśnie pod takie myślenie zrobiłem turę. A tak poza tym Anglia jest też jako państwo do wzięcia? Bo jeżeli tak i mam z nią sojusz to chętnie bym porobił za nią tury zamiast miałby Mg klikać :mrgreen: .
Dopóki nie znajdzie się zastępca na Anglię to w sumie czemu nie. Ale trzeba dać ogłoszenie, że wolna.
Polska
http://speedy.sh/WKfm6/mko23t23.sav
PS.Zastanawiam się nad stworzeniem Aragońskiego Banku Inwestycyjnego ^^
skasowałem tura do poprawy
To mam robić turę czy czekać aż Markus poprawi swoją :?: O to mi chodzi:
viewtopic.php?f=439&t=11151&p=298244#p298244
http://speedy.sh/vPPQy/mko23t23wegrypoprawi.sav
wegry po poprawie
Ok.
Raczej dopiero jutro lub we wtorek. Jeśli opóźnię to z góry przepraszam, ale może zdążę w ciągu 36 godzin.
Jutro wieczorem. Jutro mam egzamin więc dzisiaj nie dałem rady, przepraszam.
Domen mnie wyznaczył na zastępce a ja taki nie przygotowany :O Jutro będzie na bank jak obcykam sytuację.
Bułgaria(seba zajrzyj na gg zanim zrobisz)
http://speedy.sh/4Eg3f/mko23t23bu.sav
i?
Sorry wieczorem.
Bardzo przepraszam miałem zrobic turę z nowego seva od seby ale u niego prądu nie było i tak jakos wyszło. Jutro jak dostane save nowego to zrobie odrazu jak nie to i tak wrzuce wieczorem.
Poproszę o hasło do Anglii to ja za nią zrobie jako sojusznik, jeżeli będzie do 13 to zrobię przed pracą jeżeli nie to dopiero wieczorem.
Bizancjum
http://www.sendspace.com/file/u3yqtk
Będzie popołudniu.
http://www.sendspace.com/file/158zun
Nowogród