Tylko mi nie mówcie że oznaczenie fińskich sił lotniczych to promowanie nazizmu bo to (...) i co się stanie jak sobie go dam w avatar?
Wersja do druku
Tylko mi nie mówcie że oznaczenie fińskich sił lotniczych to promowanie nazizmu bo to (...) i co się stanie jak sobie go dam w avatar?
Byłoby krucho...ostrzeżenie byś dostał
Za znak który nie ma nic wspólnego z Hitlerem ani z nazizmem... Jaka tu sprawiedliwość
To jest swastyka :/ Fińskie lotnictwo miało taki znak w czasie IIWW. Poczytaj trochę historii...
A powiedz, po co sobie wstawiać znak fińskiego lotnictwa, który wszystkim będzie się kojarzył z nazizmem ? ciężko uwierzyć, że jesteś fascynatem fińskiego lotnictwa.
Wiem że to swastyka. A pewnie byście łatwo uwierzyli że jestem nazistą a znak mi się podoba bo ma swój urok nie tylko dlatego że to swastyka
W sumie mnie to wali, można by się uprzeć, ze to przecież nie swastyka z czerwonej flagi itp.
Nie jest na czerwonej fladze i nie jest odwrócona o 45 stopni więc to nie swastyka nazistowska
Ale nei każdy o tym wie i wielu ludziom może się skojarzyć ;]Cytat:
Zamieszczone przez Romulus
To niech się najpierw dowiedzą a potem się odzywają ;) Może sobie wstawię tą swastykę i podpis "To nie jest nazistowska swastyka ponieważ nie jest na czerwonym tle i nie jest odwrócona o 45 stopni" hehe :)
Nie można stawiać takich avków, koniec dyskusji.
Czemu?
Czy ty naprawdę jesteś tak niekumaty? Nie można wstawiać nic co się kojarzy z nazizmem, nawet jeśli jest odwrócone o ileś stopni i nie jest na jakimś tle! Wielu już takie coś wstawiło, teraz są na liście banitów.Cytat:
Cytat:
Proponuję zapoznać się z regulaminem, którego zobowiązałeś się przestrzegać podczas rejestracji. Tutaj masz link viewtopic.php?f=2&t=1800Cytat:
zabrania się: 3) propagowania na forum treści komunistycznych, rasistowskich, faszystowskich, nazistowskich, anarchistycznych i innych zbrodniczych (zgodnie z Konstytucją RP)
Jeśli chcesz być oryginalny to wstaw sobie w avatar nawet i Misia Uszatka - byle tylko nie łamał regulaminu.
Dać można. Pytanie kto pierwszy wstawi Ci potem bana.Cytat:
Nie żeby ten zakaz miał jakiś sens, ale po co po raz 10 prowadzić tę samą dyskusję? Daj sobie spokój Romulus, wstaw w avatar Mannerheima i idź spać. :D
Po przejściowej przygodzie z bękartami uległem modzie :).
A ja dzś widziałem gościa o nicku "Anal bandit", wręcz mnie urzekł,heh.
Ja mam Mr. T. Nawet nie wiem co on ma na głowie i w rękach. :lol:
Skończ ten temat Romulus, za dalszy offtop będą lecieć osty. Oczyściłem ze zbędnego spamu.
Co powiecie o moim nowym Avie? :P
ja cie! ale maksi wyuzdany av, aż wstydzę się patrzećCytat:
Zamieszczone przez historyk977
Tego kolesia sobie walnij, fajny jest.
słyszałem, że prywatnie znają się z Zeldem ( naszym forumowym )Cytat:
Tego kolesia sobie walnij, fajny jest.
w skrócie WTF!?
Lepszy jest taki kałach http://www-roc.inria.fr/gamma/download/ ... tatic.jpeg ;)
Fallen dzieki :P Niezly jest :P
Oooooo widzę wersja dla daltonistów :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez historyk977
Po długim myśleniu (i poszukiwaniach) walnąłem sobie Wrzoda z Gothic
W pelni zaslugiwal na swoj psudonim :D
A twój jest kolorowy mości Hetmanie :)Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
no ba posiada wiele odcieni szarości i białości o czarności już nie wspomnę ;)Cytat:
Zamieszczone przez Fallen
Po bardzo długim wyszukiwaniu (30 sec) zrobiłem sobie avka z Hosh Pakiem :D
Kolejny moj avek :D .Pozostac przy jednym nie moge :lol: :!:
Czy przypadkiem go już nie miałeś? :P
A mój avarcik ma zachęcić do TGAW
Mój avek to stary, poczciwy krzyżowiec :D Mam go zawsze na jakis forach o takich grach, np. twierdza ;)
A mój pochodzi z najlepszego serialu o starożytnym Rzymie, miałem ich już kilka ten chyba pozostanie dłużej ;)
Że można mieć obrazki większe od 10kb to wiem, ale żeby mieć 160x120 zamiast 120x160 to ja nie widziałem jeszcze takiego patentu :PCytat:
Zamieszczone przez Tiberius Caesar Augustus
Na początku zakładania kolejnej wersji forum nie było takich ograniczeń ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kakashi
w sumie to dobrze że się wyróżnia :D
Moj nowy pochodzi z filmiku ''100 things we hate about call of duty: Modern Warfare 2''. Przedstawia ruskiego zolnierza :D