Witam jak zając kioto ,ale sprawa polega na tym że dostają drugą armie jak zająć żeby kioto nie miało drugiej armi ?
Wersja do druku
Witam jak zając kioto ,ale sprawa polega na tym że dostają drugą armie jak zająć żeby kioto nie miało drugiej armi ?
Napisz w języku polskim, bo nic nie rozumiem.
Witam jak zając kioto ,ale sprawa polega na tym że dostają drugą armie
Weź dwóch wodzów z pełnymi armiami i zaatakuj ;)
Zaatakuj w nocy
Prosiłbym o poradę. Nie ogarniam do końca spraw technicznych, szczególnie Steam'a. Posiadam Shogun 2 Total War i kilka dlc: blood pack i dwa pakiety jednostek. Od jakiegoś czasu chciałem dokupić Zmierzch ale jakoś nie wychodziło. Dziś, będąc w empiku zauważyłem cudo!!! Z tej pomarańczowej serii, za 35 zł:
- Shogun 2 Total War
- wszystkie dlc do niego (!)
- Świt Samurajów (nie pamiętam czy tak się to nazywa)
- Zmierzch Samurajów
- w ogóle to było tam wszystko
Automatycznie to pochwyciłem, ale biedny student miał przy sobie tylko kasę na Kodeks Cywilny:(
Zakładając, że nie pomylili się w cenie, to jutro lecę to zakupić. I tu moje zapytanie: czy jeśli będę chciał zainstalować te pozostałe dlc, których obecnie nie mam, oraz Zmierzch, to czy będę musiał usunąć mojego obecnego Shoguna 2 i zainstalować wszystko od nowa z nowego zakupu, czy mogę w jakiś sposób doinstalować te dlc do obecnie posiadanych, nie odinstalowując togo co mam?? Chodzi mi o to czy nie będzie tu jakiejś kolizji kodów itp, całkowicie się na tym nie znam:(
Znalazłem tę ofertę:D http://www.empik.com/shogun-ii-total...3,multimedia-p
Wybaczcie z tak długi post;)
Pewny na 100% nie jestem, ale powinno dać radę doinstalować chyba po prostu podasz nowy kod i tego co już masz na dysku Steam nie pobierze tylko braki dogra. Co do ceny to tak to 35 złxD
Z chęcią dowiemy się jaki będzie finał historii.
O kurczę, też muszę się przejść :D, jeśli znajdę to będę miał na zbyciu kod do Shoguna o ile będzie osobny :)
No więc po zajęciach pognałem do empiku i kupiłem:). Po wpisaniu klucza aktywacyjnego Steam pobrał brakujące 2.5 GB i wszytko ładnie działa:D. Cena najlepsza ze wszystkich ofert, nawet te przeceny na Steamie wymiękają;) Polecam!
A teraz idę grać;)