Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Wyjeżdżam na 7 dni, ale nie powinno być chyba problemu, ostatnio KO jakoś tak sennie płyną. :D
W WKO 30, 32 tury w miarę niedawno robiłem, więc nie powinno być problemów. W MKO 22 i 26 nie jestem nawet pewien, czy dalej istnieje, nawet gdyby, to MG po prostu powinien przeklikać. MKO 28 póki co stoi. :(
W MKO 21 turę za mnie zrobi ewentualnie Maryniasz, w MKO 23 Domen, w WKO 33 AleCzemuNie, w WKO 31 Mefisto.
Do środy będę gorzej dostępny, postaram się nic nie opóźnić gdyby doszło
Tak juz wróciłęm, juz nie musicie mi spamować na gg...
Do wzięcia Polska w mko35, tura 3, stan prosze sprawdzic w odpowiednim dziale ko. Po haslo do mnie.
Gracz ma w dupie ko i nie chce mu sie robic tury.
Jest problem bo nie jestem w domu u siebie i mam jeden komputer z dostepem do medievala który po 3 minutach grania w medievala nagle wyłącza się , niestety dopóki nie wrócę do domu nie jestem w stanie robic tur , jedynie miałbym prośbę aby w mko 34 za mnie zrobił prefekcyjnie MG a reszta KO niech robią sojusznicy , z góry przepraszam za opóźnienia , ale nie włoze komputera do lodówki aby zrobic tury xD
Wolne w Rome KO II (bitwy na automacie):
- Kartagina, brak wojen, sojusz z Rzymem. Po więcej info do Markusa.
- Macedonia, ścisła unia z Grecją, PON chyba z Egiptem. Niedługo unia zacznie walki z Germanią i Rzymem. Po więcej informacji do kamilcha2 lub Krzywoustego (Grecja).
WYJAZD - Od 24 do 29 sierpnia nie ma mnie, dlatego prosiłbym następujące osoby o wykonanie za mnie tury
WKO 30 Mediolan - Domen
WKO 32 Aragonia - Seba
WKO 33 Szkocja - Avasil
WKO 34 Nowogród - Milanos
WKO 36 Kastylia - MG
MKO 22 Bułgaria - Mefisto
MKO 23 Aragonia - Zachar
MKO 26 Polska - Domen
MKO 32 Gruzja - Milanos
BC 17 Bizancjum - Adi
BC 18 Jerozolima - Domen
Tury które pojawią się dopiero 29 sierpnia prosiłbym już nie robić, bo już osobiście się nimi zajmę kiedy wrócę 30 sierpnia o 5 z rana 8-)
See ya ! Austria, nadchodzę !
Nie będzie mnie od dzisiaj do 31 sierpnia Proszę następujące osoby o wykonanie za mnie tur
-mko 34 - krzywousty
-mko 23 - mg
-wko 34 - mg
-wko 36 - mg
Ok, jestem znowu z Wami. Trochę się nie zgrałem z zastępcami ( co jest niestety w całości moją winą, może powinienem pisać do nich wcześniej niż na dwie godziny przed moim wyjazdem :D), więc tury trochę postały, ale już zrobiłem i teraz będzie sprawnie i na czas.