GameFront ok. rok temu zablokował wiele krajów, w tym Polskę. Podobno jest pewien sposób na ominięcie tych blokad, ale nie jestem pewien co do jego legalności, więc nie opiszę go tutaj.
Trzeba szukać innych stron.
Wersja do druku
GameFront ok. rok temu zablokował wiele krajów, w tym Polskę. Podobno jest pewien sposób na ominięcie tych blokad, ale nie jestem pewien co do jego legalności, więc nie opiszę go tutaj.
Trzeba szukać innych stron.
Tu masz linki ze strony moda z TWC: http://www.twcenter.net/forums/showthre ... tober-2013)
Dziękuję bardzo :) Ściągnąłem i działa bez problemu. Rusio kijowska nadchodzę :D
O co chodzi z tym fixem Teutonic Knights fix for v6.4, właśnie instaluję SS i jest ten fix i mam do wyboru RP disabled i RP enabled, co to jest to RP?
A z zresztą już nieaktualne, wywaliłem tego moda, strasznie słaby w porównaniu do Bellum Crucis, oprócz fajnych jednostek i dużej mapy to ogólnie mizeria.
Nie wiem czy to pytanie się pojawiło czy też nie, jeśli ktoś się pytał to wybaczcie :)
Gram na wersji 6.1, rozpocząłem kampanie Królestwem Jerozolimskim i miałem dziwną sytuację - postanowiłem zawrzeć przez małżeństwo sojusz z Bizancjum. dostałem nie tylko sojusznika, ale także generała z którym się ożeniła moja księżniczka :shock: to normalna sytuacja czy bug? Nie pamiętam z wcześniejszych gier aby taka rzecz się działa.
W Bellum to standard jest, że dostajesz generała z jakim chajta się Twoja księżniczka, tam to jest zamierzone. Może to nie bug w SS.
Witam, oto mój problem:
http://imageshack.us/photo/my-images/585/ppsw.png/
Po kliknięciu ok gra się wyłącza, po kliknięciu "x" gra się zwiesza.
SS 6.3 czyste.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Jaki system operacyjny, gdzie gdzie zainstalowana?
Może chodzić o Direct.X albo złą instalację.
Win 7, zainstalowane w medieval II total war/mods/ss 6.3 do tego momentu gra śmigała bez zastrzeżeń.
Szczerze to nie wiem. Mnie SS 6.3 działało a teraz mnie wywala z bitew. Na XP chodziło. Dałem sobie spokój. Po kilku ctd. Też mam Win7 64 bitowy.