Ostatnio mialem zastój w medka, i nie jestem na bierzaco, chcialbym sobie pograc w 4 wersje tego megasubmoda, ale nie sposob sie polapac w tym wszystkim, jest szansa na instalke ?
Wersja do druku
Ostatnio mialem zastój w medka, i nie jestem na bierzaco, chcialbym sobie pograc w 4 wersje tego megasubmoda, ale nie sposob sie polapac w tym wszystkim, jest szansa na instalke ?
Powtarzam. Instalka Megasubmoda IV powstanie jak zakończą się testy trwające obecnie. Było sporo zamieszania i ctd, z powodu text. Próbujemy to opanować. Dwa posty wyżej dałem katalog text, jaki nie powinien wywalać na Megasubmodzie IV. Jak tak będzie, to ok. Wtedy Wino zrobi taką instalkę by na czyste Bellum instalowało się od razu Megasubmoda IV z poprzednimi wersjami w nim.
Ja i te około 10 Osób co ma Megasubmoda IV ze strony 53, niech testuje powyższy katalog text ok? Meldować o logs i będziemy kolejno eliminować, to czego sam nie wyłapałem.
Edit: 90 tura Megasubmod IV Polska VH, kampania pełna, powyższy katalog text z 23.07.2013. Buildings szybsza budowa, free_upkeep + ograniczona rekrutacja.
U mnie jak wybieram kampanie to pisze "proszę wybrać element z listy" a jak chcę własną bitwę to po wybraniu jakichkolwiek jednostek wywala do pulpitu.
MegasubmodIV bez dodatków.
1214 rok kampania Gruzją full, szybka budowa, free upkeep , ograniczona rekrutacja i dograny text z 23.07.2013. Gra się na razie bez ctd. Areven z tego co zrozumiałem ctd u Ciebie było spowodowane błędami związanymi z cechami flot??, to dlatego może u mnie nic takiego nie było bo nie używam floty.
Sadam86. Możesz mieć rację z tymi flotami, ale pewności nie mam. 116 tura ok jest. Miałem jedno ctd, ale nie związane z text. Po powtórnym wczytaniu przeszło. Robię minimum 3 savy co kilka tur jeden pod innymi nazwami. I szybki zapis co rundę.
EliminatorT coś źle porobiłeś. Zainstalowałeś czyste Bellum, potem Megasubmoda II z Instalatora? Zazanaczyłes by pousuwał map.rwm i inne takie? Potem muzyka od Wino, też z Instalatora? Na to Megasubmod III + oba patche. potem Megasubmod IV i mój text z 23.07.2013. i działa. Może map.rwm nie usuwałeś, albo nieprawidłowo wskazałeś katalog data w Bellum na etapie Megasubmoda II. Jak cofa jest źle.
Jedyne czego nie zrobilem to muzyka od wino sam nie wiem czemu :? .
Bellum Crucis MEGASUBMOD III +portrety + staropolszczyzna. Gram papiestwem w 9 turze księżniczka Norwegii została...
http://pokazywarka.pl/d3d9tp/ :lol:
Ludzie jak tam testy Megasubmoda IV. Fakt z tymi flotami może być coś pochrzanione i wywala przez cechy kapianów flot. Grając bez flot, poza sporadycznym ich używaniem do desantów itp. stabilnie jest. Na podstawie loga nie potrafię dojść o co chodzi z błędem z flotami. darius_d zaginął w akcji. Pozostaje grać kampanie lądowe ze sporadycznym używaniem flot.
Pytanie czy robić Instalkę Megasubmoda IV ?
Taaak
Według mnie można robić instalkę ogólnie jeśli chodzi o wywalanie trzyma średnią z poprzednich wersji megasubmoda więc jest git, a z instalką zawsze łatwiej:)