Tylko wszystko zależy kto miałby być tym nowym bo jeżeli tacy ludzie co z tej akcji koniecpzpn to wśród takich kibiców jak ja poparcia by nie mieli :P a obecnie to większość na naszych stadionach 8-)
Wersja do druku
Tylko wszystko zależy kto miałby być tym nowym bo jeżeli tacy ludzie co z tej akcji koniecpzpn to wśród takich kibiców jak ja poparcia by nie mieli :P a obecnie to większość na naszych stadionach 8-)
Wyobraź sobie, że dostajemy te kilka lat kary. W naszym futbolu zaczynają się zmiany. Coś tam idzie w dobrym kierunku. Jak nasi piłkarze mają sprawdzić swój poziom? Kontakt z przeciwnikami zza granicy jest bardzo potrzebny. Ogranie jest niezbędne dla wszystkich piłkarzy, nie tylko dla Polaków. Jeśli dałoby się rozwalić PZPN i jakimś cudem nie dostać kary to ok, jestem za. To jest bardzo delikatna sprawa.Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
W te parę lat nasze kopacze od razu nie osiągną poziomu Barcy, więc spokojnie.
Z Narodówką to byłby problem fakt ale z drużynami ligowymi już o wiele mniejszy bo Fifa co prawda zakazałaby nam możliwości występów w Europejskich Pucharach ale możliwość przygotowywania się do sezonu krajowego by nam nie mogła zakazać a elementem takiego przygotowania są mecze sparingowe więc tu moglibyśmy się sprawdzać. Jeżeli liga by poszła poziomem w górę to umiejętności piłkarzy zaprocentowałyby także w reprezentacji. Hipotetycznie rzecz ujmując jeżeliby faktycznie odpowiedni ludzie wzięli by się do roboty i zorganizowali szkolenie z prawdziwego zdarzenia to tracimy 2 lata a zyskujemy wreszcie drużynę na poziomie kraju który był 2 razy na podium Mistrzostw Świata. Dla takiego celu zaryzykowałbym nawet banicję Fifa, którą notabene zawsze można zawiesić jeżeli ma się dobrych respondentów którzy mogliby się tym zająć. A u nas jest co prawda jeden ale Światowego Formatu mówię tu o Bońku który może nie zna się na trenerce ale powiązania to ma z największymi szychami w Fifa i UEFA bo często z niejednym z nich grał na boisku swego czasu. Takie znajomości procentują podczas gdy trzeba coś załatwić czy wyprosić od Fifa czy UEFA.Cytat:
Wyobraź sobie, że dostajemy te kilka lat kary. W naszym futbolu zaczynają się zmiany. Coś tam idzie w dobrym kierunku. Jak nasi piłkarze mają sprawdzić swój poziom? Kontakt z przeciwnikami zza granicy jest bardzo potrzebny. Ogranie jest niezbędne dla wszystkich piłkarzy, nie tylko dla Polaków. Jeśli dałoby się rozwalić PZPN i jakimś cudem nie dostać kary to ok, jestem za. To jest bardzo delikatna sprawa.
Och ta ekipa z lazienkowskiej :lol: Takie transfery i nawet zdolny trener...moze dlatego tylko cztery w plecy ;) :lol:
Girondins Bordeaux - Legia Warszawa 4:1 (2:0)
Bramki: Plasil (37), Wendel (41), Cavenaghi - dwie (56, 60) - Jędrzejczyk (49)
Strach pomyslec jakiez to moglyby byc wyniki gdyby legia grala w pucharach :shock:
pzpn kontratakuje :lol:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html
:lol: :lol: a tak kupowali, tak samo jak wisełka. a takie transfery, pół składu wymienili...jestem solidarny z kibicami Legii.
J***Ć ITI
Tymczasem Krzynówek kończy karierę w wieku 34 lat ;]
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html
Szkoda go :/ Mógł sobie jeszcze chłop pograć 8-)
Nigdy nie zapomnę jak walił lufy w Bayer Leverkusen. To były moje czasy największej fascynacji piłką. :)
hehe ktoś kto strzelał bramę Realowi w swoich czasach na pewno słaby nie był ;) ale wiek odpowiedni na zakończenie kariery, ostatnio mu nie szło. w reprze też nie.
zawsze coś tam na skrzydle szarpnął.
http://www.youtube.com/watch?v=NcP7NQO67Yc