Re: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny
Pandrodox tak z ciekawości, możesz wyjaśnić jak to jest, że ta karta ma rzekomo 448 bitową szynę? Większość kart ma 128 albo 258, taki GF Tytan ma 384, ale to już jest najwyższa półka.
Max Power Draw: 182 W
Masakra.
Cytat:
Np. coś takiego sobie kup,polecam geforce,ze względu na lepsze osiągi itp. od Radeonów.
Zależy które i za jaką cenę.
Cytat:
Zamieszczone przez fenr1r
Pandrodox tak z ciekawości, możesz wyjaśnić jak to jest, że ta karta ma rzekomo 448 bitową szynę? Większość kart ma 128 albo 258, taki GF Tytan ma 384, ale to już jest najwyższa półka.
Pandrodox - znaffca pt. "nie wiem a się wypowiem" z pewnością i bez zająknięcia odpowie na to banalne (dla niego) pytanie. ;)
Cytat:
Max Power Draw: 182 W
Masakra.
A to czemu? Standardowy pobór prądu w średnio - wysokim segmencie kart graficznych, do którego w momencie premiery należał gtx 260.
Don't know fen1rirze? :lol: nie zauważyłem,wziąłem pierwsze lepsze dziadostwo z Allegro :P nawet nie patrzyłem co tam dokładnie jest :D
Cytat:
Pandrodox - znaffca pt. "nie wiem a się wypowiem" z pewnością i bez zająknięcia odpowie na to banalne (dla niego) pytanie. ;)
janker92 - znaffca pt. "ponarzekam i się nie wypowiem" z pewnością pomoże nowemu userowi na forum ;)
Dobra,ok.My mistake - nie zobaczyłem co tam wypisali,wziąłem byle co z allegro :P
Cytat:
karta ma rzekomo 448 bitową szynę? Większość kart ma 128 albo 258, taki GF Tytan ma 384, ale to już jest najwyższa półka.
Karta ma w rzeczywistości 448 bitową szynę (http://www.geforce.com/hardware/desktop ... ifications), ponieważ musiała nadrobić nią wolne pamięci - DDR3 vs DDR5 u AMD.
@stukpuk: zacznij od napisania informacji jaki masz zasilacz (moc i producent).
Szukam dobrej myszki do pc stacjonarnego. Najlepiej by spełniała te wymogi:
-była dostępna w empik albo saturn
-była tania [nie musi być dobrej firmy, żadne 150 zł nie wchodzi w grę]
-żadnego kabla [pełna swoboda :D]
-wytrzymała 10 godzinne granie bez żadnego ładowania itp.
-mile widziane jakieś bajery [np. dodatkowy przycisk 2x albo coś bo bokach]
-wielkość ma być średnia mniej więcej taka http://www.pcreview.co.uk/forums/attach ... ouse-1.jpg jest to myszka którą aktualnie używam, ale zaczęła przycinać.
To co, istnieje coś takiego? :P
Może mi ktoś poradzić co mogę zrobić ze swoim Wifi które rozłącza mi się tak, że muszę kilka razy restartować laptopa aby móc znowu się połączyć bo inaczej mam tylko "łączność ograniczona" :)
Cytat:
To co, istnieje coś takiego?
Idź do sklepu dla idiotów i sobie sprawdź. Poniżej 100 zł i tak nie ma różnicy co kupisz o ile nie grasz w FPSy.
Wald spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne routera, tylko żebyś miał dane do ponownego wpisania :P Też miałem problem, mimo odblokowania portów, firewall-a, antywirusa nic nie pomogło, dopiero reset modemu.
Witam wieczorową porą.
Naprawdę nie ma karty do 200-300 zł, żebym mógł pograć dalej.
Witam.
Koleś w sklepie proponował mi Geforca 630 za 360 zł. W necie znalazłem go za 300 stówki, opłaca się? Da radę pograć w MKedyka?