Regina
Cieszę się Maikhu, że wyjaśniliśmy sobie trochę pewne kwestie.... zmieniając temat. Po kim wartę przejęliśmy? obchód by trza pewnie jakiś zrobić....
Wersja do druku
Regina
Cieszę się Maikhu, że wyjaśniliśmy sobie trochę pewne kwestie.... zmieniając temat. Po kim wartę przejęliśmy? obchód by trza pewnie jakiś zrobić....
Maikh
Po Aurelii i Dagothcie. Ruszajmy zatem.
Regina
Aurelia i Dagoth... hmm to dobrze... Paradoksalnie lepiej pasowała by suka do pilnowania, ale ona chyba ruje ma to i piczą myśli. Myśli swe jednak zachowała dla siebie domyślając się, że Issarczykowi dziewczyny przypadły do gustu. Jej zdanie co do nich zna... i to chyba nad wyrost...
Maikh (Issarski)
Niedługo przed świtem podszedł do Reginy. Zaraz brzask nastanie, trzeba będzie budzić resztę. Mam pomysł jak to szybko zrobić i przy okazji się rozruszać nieco. Co powiesz na propozycję wspólnego treningu? Tylko, jeśli się zgodzisz, nie zapominaj, że proponuję Ci ćwiczebną walkę, a nie prawdziwą. A, czekam jeszcze na to, kiedy zaczniesz mnie uczyć języka swego ludu.
Regina (Issarski)
O...Walka... he he... Bardzo dobry pomysł.... Odłożyła swój topór i tarczę... Ściągnęła rękawice... zatem chcesz się bić? Oczywiście dla treningu....
To zaczynajmy.... Uderzyła pięścią w swoją dłoń...i czekała na reakcję Issarczyka...
Maikh (Issarski)
Myślałem o treningu władania orężem, ale takim też nie pogardzę. Tylko nie szarp podczas niego za mój ekchar.Zdjął pasy z yphirami i przygotował się do starcia.
Techniczny:
Nie chce uszkodzić kobiety, więc raczej będzie starał się wykorzystać Jej siłę i stosować głównie rzuty i dźwignie, zamiast uderzeń w żywotne organy (np w krtań).
Maikh Regina
Zaczęliście ćwiczebną walkę, wszystko z początku zdawało się ograniczać do zwykłej próby siły, która z czasem zaczyna przeradzać się w coś intymnego...
Regina
Regina poczuła nagle, że zabawa w walkę zaczyna przeradzać się w coś więcej.. wiedziała że się mu podoba i postanowiła to wykorzystać... Siłując się i wiedząc tez o swej krzepie, oraz to że on bardziej skupia się na obmacywaniu jej niż na walce, postanowiła spróbować go powalić podkładając mu nogę i swym chwytem przerzucić go przez swój bok....
Techniczny
Jeśli jej się to uda to natychmiast siada mu na torsie okrakiem przytrzymując jego nadgarstki na ziemi....
Coś na zasadzie jak siłacze kładą przeciwnika na łopatki.... Tak jak pisałam wyczekuje odpowiedniego momentu... i wykorzystuje to że pewnie niejednokrotnie siłowała się już z facetami w górach...
Maikh (Issarski)
Natychmiast odskoczył. Przepraszam, to miał być trening. Jednak za bardzo na mnie działa Twa bliskość, bym mógł go z Tobą bez broni prowadzić.
Regina Maikh
Niestety próba góralki nie powiodła się, Maikh odskoczył zwinnie
Pozostali
Odgłosy szarpaniny Was obudziły, jedynie mag zroszony potem i wstrząsany drgawkami leży na posłaniu, czyżby zachorował lub też był aż tak słabym wędrowcem że zjadł surowe ryby które mu zaszkodziły?