Reinstaluje system na kompie wieć zanim wszystko po instaluje może mi trochę zejść z czasem ,proszę o wyrozumiałość.
Wersja do druku
Reinstaluje system na kompie wieć zanim wszystko po instaluje może mi trochę zejść z czasem ,proszę o wyrozumiałość.
Przepraszam za opóźnienia, ale wypadły mi dwie osiemnastki na weekendzie i nie byłem w stanie. Dziś jeszcze umieram, więc za tury biorę się z rana.
k13 wolne Bizancjum sytuacja raczej dobra , wojna z Turcją , PON z - Antiochia (do 25, w tym 10 stalowych)
- Jerozolima (do 20, w tym 10 stalowych)
po hasło do ACN'a
wstawiam bo tura stoi od 11 sierpnia ....
Wolna Polska w mk30. Podobno jest jakiś bug, ale kij wie. Bardzo silna frakcja, mnóstwo wojska, sytuacja w miarę stabilna (mimo 3 przeciwników i tylko jednego sojusznika, Polska daje radę). Po hasło do mnie lub do adiego. Polecam doświadczonym graczom, bo serio da się coś jeszcze ugrać, ale trzeba sporo ogarniać.
Jaki tam bug :| To ze wojsko ma mniejszy ruch to nie bug wszyskie państwa tak tam maja taki region. A ze fortow nie postawisz wszedzie tam to tak samo ja w Trypolisie(kiedys ktos o tym pisał. Taki teren.
Z braku czasu a w niektórych przypadkach także chęci i / lub cierpliwości, prawdopodobnie oddam następujące KO:
MKO 26 - Dania (sytuacja znakomita: Litwa zniszczona, druga wojna już praktycznie wygrana, KO drużynowa też praktycznie wygrana)
MKO 23 - Węgry (sytuacja dobra: silne państwo, dobre sojusze i pakty o nieagresji, ale też silni przeciwnicy - Sycylia i niedługo Genua)
WKO 30 - Maurowie (bardzo bogate i dość silne państwo, sieć ścisłych sojuszy z kilkoma frakcjami, bardzo wyrównana wojna z drugą koalicją)
WKO 31 - Bizancjum (wielka potęga, ścisły sojusz z potężną Wenecją, sojusze z Genuą, Kijowem i Polską, pon z Litwą, frakcja toczy liczne wojny)
BC 18 - Makuria (wygrana wojna z Egiptem i ścisły sojusz z Jerozolimą, perspektywy dalszej ekspansji na północny-wschód i na północ)
Jeśli są jacyś chętni to mogą już dać znać. Później jeszcze potwierdzę, czy i które z tych KO oddaję.
Po szczegółowy opis sytuacji w wyżej wymienionych KO piszcie do mnie na PW lub na GG.
Oddam KO, niestety przeceniłem swoje możliwości a teraz na głowę spadło mi od groma nowych obowiązków.
WKO32 - Gruzja
Krucjata 13 - Bizancjum
WKO 35 - Bizancjum
MKO 27 - Francja
MKO 34 - Maurowie
MKO 35 - Dania
WKO 36 - Genua
MKO 32 - Kastylia
Po hasło informację i szczegóły proszę pisać na PW.
Przecież ten bug w mko30 i to rzekome 4:1 to tylko wymówka, żeby zrezygnować z KO która zaczyna się psuć :lol:
Wielu ludzi miało różne bugi i nikt aż tak bardzo nie płakał. W wk32 od ponad 10 tur mam tylko dwóch gienków i zero propozycji adopcji... to też strasznie utrudnia rozgrywkę, nie można ryzykować, nie można stawiać często fortów... co więcej, nawet jak rebeliancką armię pokonałem kapitanem, to nie dostałem propozycji adopcji...
To o czym mówisz Marat, to już bardzo poważne, szczególnie że nie wydaje mi się, abyś miał za mało prowincji... :shock:
bug czy nie, zastępca jest potrzebny. Państwem da się coś ugrać, tylko trzeba się dobrze postarać.