Re: Dyskusja ogólna i download
Warto pobierać ten twór? Jest trochę bardziej "żywszy" od BC? Zależy mi głównie na tym, aby dowiedzieć się czy SS prezentuje kampanie bardziej bogatą w "akcje" od BC, czyli że "chwila" budowania i można szaleć z podbojami. Wiem, trochę głupie pytanie, ale jednak potrzebuje tego do postanowienia w którym modzie zmarnuje najwięcej czasu :D
Polecam Ci zagrać w Potop Total War: http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=31&t=14410 Co prawda mod jest w fazie testów, ale mogę cię zapewnić że zmarnujesz dużo czasu. No i zawsze warto wspierać polską scenę Total War.
Nikt na prawdę nie potrafi rozwiązać mojego ww opisanego problemu? Grałem teraz nową kampanię inną frakcją i znów to samo - gra zwiesza się przy turze 51 na 52.
I btw jest może jakiś pliczek do SS na dziedzica frakcji?
Pozdrawiam.
Jakiś bug jest chyba w SS na turze 51.
Cytat:
Zamieszczone przez Wald
Warto pobierać ten twór? Jest trochę bardziej "żywszy" od BC? Zależy mi głównie na tym, aby dowiedzieć się czy SS prezentuje kampanie bardziej bogatą w "akcje" od BC, czyli że "chwila" budowania i można szaleć z podbojami. Wiem, trochę głupie pytanie, ale jednak potrzebuje tego do postanowienia w którym modzie zmarnuje najwięcej czasu :D
Gram w mod Rule Britannia z ai Pitera i akcja jest no stop, prawdziwa wojna totalna. Dzięki ai Pitera mam w tym modzie ciągle coś do roboty, a komp chce mnie zniszczyć i czesto jest bardzo trudno.
Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Jakiś bug jest chyba w SS na turze 51.
"Jakiś" nic mi nie mówi Aravenie...
Może ktoś pobierze pliczek z save'm i spróbuje przelecieć tą turę?
Link z save'm -> http://przeklej.org/file/9tJK5p/Krolestwo.Francji.sav
Nie mam czystego SS, mam z submodem. Coś na TWC poisali o bugu w 51 turze. Poszukaj sobie na TWC w temacie SS. Mnie SS z submodem też teraz wywala i go usunę. Nie mam zdrowia. Nie mam czasu i ochoty szukać tego za Ciebie. Może znajdziesz jakiś fix nawet. Kto wie.
Strunin kiedy wczytałem twojego save i klikłem zmianę tury faktycznie też mnie wywaliło i nawet jak gram sam mnie wywala ten sam błąd tylko że ja mam to w środku tury :( ale to chyba jest losowe ta gra to taka loteria albo cię wywali lub nie. :twisted:
Witam mam wielką prośbę czy ktoś mógłby pomóc mi rozwiązać problem próbuję grać w SS 6.4 i przy każdej bitwie w kampanii grając Polską wywala mi całą grę. W error logu się pojawia takie coś:
21:57:27.385 [system.rpt] [always] CPU: SSE2
21:57:27.386 [system.rpt] [always] ==== system log start, build date: Feb 25 2008 version development ===
21:57:27.390 [system.io] [always] mounted pack packs/data_0.pack
21:57:27.391 [system.io] [always] mounted pack packs/data_1.pack
21:57:27.391 [system.io] [always] mounted pack packs/data_2.pack
21:57:27.392 [system.io] [always] mounted pack packs/data_3.pack
21:57:27.393 [system.io] [always] mounted pack packs/data_4.pack
21:57:27.393 [system.io] [always] mounted pack packs/localized.pack
21:59:03.176 [game.script] [always] Germanicu5 ReallyBadAI v5.7 Running. Please upload log and savegames when reporting battle CTDs for SS.
22:02:36.191 [system.rpt] [error] Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit.
Używam Germanicu5 ReallyBadAI v5.7 i G5 Settelment Tweeks V0.2 mam zgodność z XP i nic nie pomaga ratunku!!!
Spóbuj usunąć map.rwm z katalogu base z kampani w jaką grasz. (Może to coś da, ale wątpię).
Ale to ai Germanicusa coś tu namieszało.