Znakomity post Sir, ktoś mógłby dojść wniosku iż zmyślałem komentując ostatni patch:P
Wersja do druku
Znakomity post Sir, ktoś mógłby dojść wniosku iż zmyślałem komentując ostatni patch:P
Wersja beta patcha 14. nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu, podało CA na swoim forum...
A wiadomo może ile ma być jeszcze update'ów i do kiedy ? Czy będą jeszcze optymalizować grafę ?? :rolleyes:
Ile i do kiedy, to chyba nawet sami twórcy nie wiedzą :mrgreen: Na dalszą optymalizację grafiki bym raczej nie liczył, raczej tylko na poprawki animacji, balans jednostek i kolejne dlc. Najważniejsze, że cały czas coś tam próbują naprawiać/wprowadzać nowego - oby tylko przy okazji nie skopali już dobrze działających rzeczy.
W przeciwieństwo do EA chłopaki(i dziewczyny xD) z CA starają się łatać grę, w każdym razie coś w tym kierunku robią.
Jeżeli chodzi o optymalizację to zrobili ogromny krok do przodu. Szkoda że dopiero chyba jakieś pół roku po premierze mogłem zupełnie komfortowo grać :) Tymczasem nie ma nic tylko czekanie na jakiś duży dodatek a'la BI 2 :D
Tak, jest postęp zgadza się. Podobno do końca czerwca miała być gra poprawiana. Ktoś pisał, że tak najdoskonalszy (wg mnie :D) ze wszystkich Total Warów pod względem optymalizacji i grafiki Shogunik 2, (który zresztą miał być uwzględniony przy ustawianiu konfiguracji Rome II) był też długo łatany, ale ja późno kupiłem oryginał. Ale mam dwurdzeniowy procek i w Romka 2 nie mogę płynnie grać na rozmiarze jednostek Ultra ze średnimi nawet ustawieniami a bym chciał ! :P Raczej długo się wstrzymam z kupnem tej gry. A najgorsza ta "moda" na dodatki. :rolleyes: Dokąd ten świat zmierza ?! :drunk:
Coś mi zassało, ale wciąż mam patch 13, myślałem że to była 14-tka. Jakaś łatka, wiecie co to mogło być?
Może łatkę 13.1 dopiero teraz ci pobrało...?