No chyba nikt inny nie walnął tylu bramek od słupka i bramkarza :D. Jego specjalność.
Wersja do druku
No chyba nikt inny nie walnął tylu bramek od słupka i bramkarza :D. Jego specjalność.
Talent miał ale bądźmy szczerzy ostatnio mu już nie szło 34 lata to wiek już raczej emerytalny dla piłkarza nie każdy do Bąk który mógł dobrze grać w wieku jeszcze 36 lat.
Trzeba Budować reprezentacje na Majewskim Lewandowskim Piszczku Obraniaku czy Matuszczyku do nich będzie należeć przyszłość. Polska musi stworzyć kolektyw bo nie ma gwiazd pokroju Zidana czy Messiego i raczej długie dekady mieć jeszcze nie będzie więc trzeba grać zespołowo w tym musi być siła Polskiej Reprezentacji. ;)
Zęby bolą, jak się patrzy na grę tego polskiego "miszcza" :lol: Powinni zakazać grać polskim drużynom w pucharach europejskich :!: Autentycznie wykluczenie przez uefa polskich zespołów z pucharów wyszło by raczej na dobre.
Nawet jak Lech przejdzie dalej(czego mu zycze) to naprawde nie ma czeco szukac w kolejnych rundach...flaki z olejem :?
Najdłużej trwające karne jakie kiedykolwiek oglądałem :O
Lech rozegrał słabe spotkanie. Zawodnicy polskiej drużyny zagrali dobrze właściwie tylko przez około 10 minut pierwszej połowy, kiedy stworzyli sobie 3-4 klarowne sytuacje do zdobycia bramki. Potem gra osłabła, Lech stracił trochę nieszczęśliwie gola, w dogrywce nic wielkiego i w końcu karne...nerwówka, ale mistrz polski wyszedł zwycięsko z tej rywalizacji. Brawa dla Kotorowskiego.
Lech miał wiele okazji do zdobycia gola, grał dzisiaj słabo...
Na livesports.pl Inter jest zwycięzcą konfrontacji mimo wszystko :D xD
Nie wiele się pomylili, bo wystarczył jeden dodatkowo niestrzelony karny przez lechitów :lol: Łezka się w oku kręci, jak to Lech grał za Franza, a co jest teraz. Peszko zrobił błąd zostając, bo tylko obniży swoją wartość rynkową i nie zarobi już takiej kasy, jaką by mógł. Naprawdę ja nie wiem z czym oni chcą na te Spartę iść, bo poza 120 minutowym horrorem, to złapali dodatkowo parę kontuzji.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Nawet awansować do grupy w tej LE to raczej jest cel powyżej ich aktualnych możliwości.
dno. ale szacun dla Krzyśka. jest transfer - Czibamba co zagra za pare bananów :lol: te mendy licza tylko hajs za Lewego. polityka transferowa - kompromitacja.
a pamiętam, że niektórzy mieli do mnie kiedyś jakieś pretensje, miałem ponoć wyłapać, za krytykę Rutkowskiego. przed chwila dostałem pare smsów. kto mial racje ? bo poza fanatyzmem trzeba tez patrzec pod kątem "menadżera" że tak powiem.
nosz k*** pomocnik w napadzie ? zdjęcie Wichniarka to żenada. ale "trener" inaczej na ławce = o mały włos od zadymy i wstydu na całą Europę...teraz boje się pomyslec co bedzie ze Sparta ?