hehe najbardziej aktywny temat
Wersja do druku
hehe najbardziej aktywny temat
Temat moze w zasadzie stary jak sama cywilizacja,przede wszystkim musimy sie zdecydowac czy mowimy o starozytnym homoseksualizmie czyli pederastii dzisiejszej pedofilii i tu sie rozlegna glosy co ja gadam a ja apeluje zastanowcie sie homoseksualizm w grecji polegal na stosunkach miedzy doroslymi mezczyznami a chlopcamii czyli jest to dzisiejsza pedofilia i tu nie bedzie glosow sprzeciwu wszyscy przytakna tak pedofilia jest beeee,a to nic innego tylko starozytny homoseksualizm.Moim zdaniem jezeli mowic chcemy o homoseksualizmie musimy go przede wszystkim oddzielic od nauki kosciola bo w poozumieniu z nauka kosciola nie ma homoseksualizm prawa bytu w naszym spoleczenstwie,weic pewne reformy sa wskazane.Druga sprawa istnieje kilka hipotez na temat pochodzenia homoseksualizmu i jego przyczyn udowadnia sie iz moze miec to zwiazek psychopatologiczny.Mowi sie ze homoseksualizm nie jest jednostka chorobowa ale zapytam inaczej kiedys homoseksualizm byl be teraz jest cacy,zastanawia mnie kiedy pedofilia ktora dzisia jest be bedzie cacy a pozniej co sodomia??Beda legalizowane zwiazki partnerskie knura z czlowiekiem ??Mysle ze powinnismy zachowac pewien dystans do szeregu spraw i pozwolic przemowic wlasnemu rozsadkowi,jakos nie wyobrazam sobie byc dzieckiem dwojga homoseksualistow i w nocy idac do kuchni slyszec u dolu mame i w sypialni druga mame jakies to nienormalne jest dla mnie,no ale wszystko to ma charakter rozwojowy pozdrawiam marcellus
ja nie przepadam za gejami ;]
chociaz zadnego nie znam ktory sie otwarcie przyznaje ale co by nie powiedziec niektorzy co siedzieli / siedza maja pozneij rozne upodobania ale dla mnie nie chodzi o to ze laduja sie w ,,pupke" ale o fakt ze chca tworzyc rodziny i praw zadaja to jest chore dla mnie
widzac gejow w szkocji czy w wiekszym miescie warszawie nie reaguje wyzywajac ich / bijac wiec mozna chyba stwiedzic ze jestem w jakims stopniu tolerancyjny :D
No i znowu się zacznie :roll:
to moge to usunac ;]
Nie nie, nie mam tego na myśli, tylko mówię że znowu będzie wesoło :mrgreen:
It's been a long time.I long ago don't reading this topic.I wan't reading this ten page blablablabla because gays.
Co się zmieniło jak mnie nie było? :D
No to może zaczne nowy temacik,pytanko do was wojownicy tolerancji(jeśli herod nie zabawił się i nie pobanował wszystkich :lol: ): czemu uważacie,że ten człowiek,który np.czuje wieelką niechęć do homosiów jest nienormalny?:P
No to tak samo mógłbym powiedzieć,że mój sąsiad jest nienormalny,bo nie lubi schabowego.Chyba po to mamy tą "demokracje"żeby swoje zdania wyrażać,nie?:P
Co do tej nienormalności,to wymówka homosiów pokroju Biedronia na to,że nikt sie z ich zdaniem nie zgadza.A potem jape drą,że są pokrzywdzeni skoro sami ten temat pchają.
Co do tego płodzenia dzieci przez gejów,to:
No to chyba jest jasne,że facet może płodzić dzieci niezależnie od tak zwanej orientacji:P
Herodku,nie banuj za te"ja pierd*le"bo jest epickie,a z Jezusem jeszcze lepsze :D
A co do tego zdania-dwóch po angielsku to tutaj tłumaczenie: Minął długi czas.Dawno nie czytałem tego tematu.Nie chce mi się czytać tych 10 stron blablablabla o gejach.
Uczyć sie nieuki angielskiego :lol:
Z cyklu: "nie jestem alfom i omegom".
To jest autoironia, tak? Dobrze, że masz dystans do siebie.Cytat:
Zamieszczone przez Pandradox
Bo tak.Cytat:
No to może zaczne nowy temacik,pytanko do was wojownicy tolerancji(jeśli herod nie zabawił się i nie pobanował wszystkich :lol: ): czemu uważacie,że ten człowiek,który np.czuje wieelką niechęć do homosiów jest nienormalny?:P
Taaa,można to nazwać autoironią :P
ehh... no to jazda panie gazda...
gdyż mamy prawo do własnego zdania tak samo jak oni. Każdy ma prawo posiadać własne zdanie choćby jak nie wiem idiotyczne.Cytat:
czemu uważacie,że ten człowiek,który np.czuje wieelką niechęć do homosiów jest nienormalny?:P
po drugie biedroń jest przede wszystkim aktywistą i politykiem. nie rozumiem czemu się go utożsamia z osobami homo i ze wszystkimi lgbt.
z tym samym mamy do czynienia w pisie i po, że ktoś obraża ich bozie, Kościoł, religie, tradycje... chociaż sami wszędzie te tematy pchają.Cytat:
Co do tej nienormalności,to wymówka homosiów pokroju Biedronia na to,że nikt sie z ich zdaniem nie zgadza.A potem jape drą,że są pokrzywdzeni skoro sami ten temat pchają.