Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Pewnie, że zastępca jest potrzebny. A na razie to myślę, że ze 2-3 tury możesz wykonać ty. A nacja jest spokojnie do ogarnięcia i wojna do wygrania, także nie ma czego się bać, tylko brać.
Avasil, to już się zaczeło, jak jeszcze Maryniasz był z polskimi wojskami w Niemczech, także to już trwa na prawdę długo. No ale co na to można poradzić? Raczej nic, więc nie ma co płakać.
KIJÓW w WKO 36
Sytuacja naprawdę bardzo ciekawa, ponieważ państwo jest w kleszczach wojny z Madziarami i Litwinami. Sprawny dyplomata i generał potrzebny :)
Po hasło do mnie.
Dodam, że Kijów posiada sojusznika w postaci Nowogrodu, z którym Litwa również ma wojnę i odnosi sukcesy w walce z Danią. Z mojego punktu widzenia sytuacja jest bardzo dobra, dopiero początek kampanii, stracono jedynie Pińsk i możliwe, że Węgry zdobędą teraz Halicz, ale można wszystko zrobić. Zresztą jeśli ma to pomóc, to zawsze mogę się jakoś ugadać ;)
Wszystkie moje KO są do wzięcia, proszę o wyrozumiałość, padł mi dysk twardy (dlatego mnie tak długo nie było). Po hasła proszę się zgłaszać do MG poszczególnych KO.
Piszę z prawie czystego kompa. Nie będę instalować na nim Medka, gdyż planuje zmajstrować sobie nowy sprzęt, a tego się pozbyć.
Będę "nieobecny" jeszcze przez dość długi czas, przepraszam wszystkich za kłopot i proszę o wyrozumiałość.
PS. Bardzo bym prosił kogoś o zrobienie listy moich KO do rozdania, gdyż nie mam na to czasu osobiście.
Ty chyba jakis nie powazny jestes zeby za ciebie ktos jeszcze liste robil, masz niewiem 14-16 lat a co ktorys post to ze czasu nie masz a co ty rodzine masz na utrzymaniu??
Niestety przez ten tydzień anawet dłuzej nie bede mogl robic tur zbyt czesto a nawet w ogóle wiec prosiłbym aby te osoby co kiedys robily za mnie( w marcu) znow za mnie poklikały tury(oczywiscie jak ktos nie moze to nie, znajde kogos innego ;))
ROME I- Domen
Krucjata X- Pronoob
Krzyżaki 43- ProNoob
Mko21- Blackhand
Mko22- Mnil
Mko23- Blackhand/Domen
Mko25- Markus
Mko26- Domen
Mko27- Marat
Mko28- ProNoob
Mko29- ProNoob
Wko31- Janker/Avasil/Domen
Wko32- Mefisto
Wko33- (Tu na razie nic ale szukam)
Wko34- ProNoob
Wko35- Markus
Remo widać na prawdę "nie ma czasu", ko trzeba rozdać (wszystkich pewnie nie wypisałem, tylko te co pamiętam i miał w opisie)
WKO 35 - Szkocja (Chyba nie jest źle)
MKO 34 - Genua (Ciekawa wojna, w sojuszu z moim HRE, po szczegóły na pw)
MKO 32 - Genua (Chyba już do dogrania, frakcja raczej umiera)
MKO 33 - Litwa (W sojuszu z moją Polską, wojna z Kijowem, nie jest źle)
MKO 31 - Bułgaria (Chyba nic się nie dzieje póki co)
MKO 35 - Szkocja (Tu nie wiem co i jak)
BC 18 - Bizancjum
WKO 32 - Kastylia
W trybie pilnym na wko 35 potrzebny gracz, akurat jest tura, brać czym prędzej :D
Wracam do świata żywych, dzisiaj do późnego wieczora zrobie zaległości.
Mała korekta do porzuconych przez remo ko:
W mko35 grał HRE.
Właśnie jest tura tej nacji> polecam więc przejecie. Dopiero 4 tura. Nacja dość wysoko stoi w statystykach( zresztą już od samego startu 8-) )
Przepraszam ale bede musial zerzygnowac ze wszytkich KO do Lutego , poniewaz awaria komputera jest na tyle powazna ze nie da sie naprawic tylko musze kupic komputer , a bedzie to mozliwe w Lutym/Marcu takze do tego czasu wszytkie Kampanie moje sa wolne , a poniewaz pisze z telefonu nie moge napisac wszytkich moich Kampani , ale mam nadzieje ze wroce niedlugo , jak bede miec komputer to odrazu zglaszam sie tutaj , ale narazie musze pozostawic was , milo sie gralo , do zobaczenia w Lutym/Marcu