Darujmy sobie już tego speedy'ego, bo ściąganie tury z odczytywaniem kodu itd trwa już zdecydowanie za długo. Na Zippym jakieś wirusy się pojawiają to chyba rozsądnym wyjściem byłby sendspace.
Wersja do druku
Darujmy sobie już tego speedy'ego, bo ściąganie tury z odczytywaniem kodu itd trwa już zdecydowanie za długo. Na Zippym jakieś wirusy się pojawiają to chyba rozsądnym wyjściem byłby sendspace.
albo Google Drive ?
Czy Kampanie Online właśnie dokonują swojego żywota ?
Hm? Mamy kilka Kampanii, które bardzo ładnie idą
Może Kapitan miał na myśli państwa którymi kieruje ;D?
Jednej rzeczy nie warto zmieniać w regulaminie, bo spowoduje to chaos. Ostatnimi czasy znalazło się jednak więcej rzeczy do zmiany lub określenia, więc proponuję uzgodnić wspólne stanowisko i zmienić regulamin w niektórych punktach. Ja zauważam trzy sprawy, jeżeli ktoś ma dodatkowe propozycje, to proszę o podzielenie się nimi.
Sprawy, które chcę poruszyć:
*wywalenie punktu o zadeptywaniu agentów.
*określenie możliwości pozostawiania pustych miast lub niebronienia ich.
*wykorzystywanie bugu polegającego na stawianiu fortu pole od cudzej armii, by przerwać oblężenie.
Nad ostatnim nie ma co myśleć, bo już uzgodniliśmy, że dopisujemy do regulaminu zakaz stawiania fortu na czerwonym polu. Po dopisaniu będzie obowiązywał natychmiastowo.
szkoda, że dopiero teraz :D
Można narzekać na AI w TW ile się chce ale to mi zaimponowało. Przebłysk geniuszu
http://i.imgur.com/SxHdD6C.jpg
Jest sens grać w moda WWmwE 2.5 na single player? AI nie wariuje po zmianach? Da radę rozegrać bitwy w czasie rzeczywistym czy będzie się wykrzaczać/inne cuda wyprawiać?