Hajto jako rasowy goral trenujacy podlaskie sledziki.Jezeli beda tak grac jak sie uwijaja na treningu to czarno widze runde wiosenna dla Jagiellonii :?
http://ekstraklasa.net/pierwszy-trening ... b57f000000
Wersja do druku
Hajto jako rasowy goral trenujacy podlaskie sledziki.Jezeli beda tak grac jak sie uwijaja na treningu to czarno widze runde wiosenna dla Jagiellonii :?
http://ekstraklasa.net/pierwszy-trening ... b57f000000
No i Thierry w swoim "debiucie" a Arsenalu, po 15 minutach gry strzela pierwszego gola.
I dodajmy nie byle jakiego, ale w swoim stylu :)
http://www.youtube.com/watch?v=zK2hza62c2w
EDIT. zmiana linka na działający
Co klasa to klasa 8-) Szkoda, że odszedł z Arsenalu w 2006r :cry:
Spójrzcie się na to przyjęcie i idealne wpasowanie się w odpowiednim czasie ;)
Bardzo ładna bramka firmowe zagranie Henryka. Chyba przydała mu się rozłąka na jakiś czas z klubem w którym jest legendą. Hmmm może jak przez te dwa miesiące się rozkręci to niebawem powrót na stare śmieci? z pomocą kibiców kto wie. :)
Wenger powiedział, że jest u nich tylko na 6,5 tygodnia z możliwością przedłużenia do 8 tygodni. I to wszystko. Może po jego sezonie w USA wróci? Ciężko stwierdzić.Cytat:
Zamieszczone przez Ezechiel
Ma 35 lat, najlepsze lata za sobą - jak na napastnika. Po co psuć taką piękną legendę Arsenalu? Nic więcej nie da ponad to co już miał dać; może jedynie doświadczenie. No chyba, że Henry to taki drugi Giggs ale coś mi się nie wydaje :geek:
Henry wrócił, to dobrze, bo Arsenal potrzebuje jakiś zmian :P Albo będzie miał formę i często będzie grał, albo cienko i te kilka tygodni przesiedzi na ławce. Ale nawet taka legenda nie powstrzyma aktorstwa barcy
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znL ... _embedded#
filmik warty obejrzenia 8-)
No właśnie Real gra z nimi w 1/4 pucharu króla :lol: :roll:
[youtube:1s0poxuz]http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8[/youtube:1s0poxuz]
No ale nie ma co ukrywać - aktorsto na boisku to jeden z elementów gry. JA jednak najbardziej lubię boiskowych twardzieli którzy mimo targania za koszulkę , podkładania nóg i ostrych starć i tak wyłuskają piłkę i zrobia niezłą akcje.
[youtube:2bu78h0u]http://www.youtube.com/watch?v=8Tf6mrA0-tA[/youtube:2bu78h0u] Mistrz 8-)
A Liverpool wygrał 1:0 z City. Mecz - przynajmniej druga połowa, beznadziejnie nudny. :evil:
No teraz to kibice City będą pienić się za brak czerwonej dla Glena Johnsona :D Brawo Liverpool :D
Jako sympatyk Barsy, fan piłki brazylijskiej wiem ( tam też kombinują)..np. .Boniek opowiadał jak grał we Włoszech w latach 80- tych,że prowokowanie , faule itp...normalnie były w ramach treningu...Szkoda, ze mając tak dobrych zawodników co niektórzy do tego się posuwają, ale jak Włochom minęła część prowokacji po wyczynie Zidane i nie wszystko im już płazem uchodzi w spotkaniach międzynarodowych, to i tutaj przy precedensie udokumentowanym i odpowiednio nagłośnionym minie...spokojnie, trzeba być optymistą odnośnie takich spraw, bo technika oglądania spotkań tez się poprawia :) Fani tej dyscypliny doczekają się :)Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
No ale jak sędziowanie będzie takie jak w ostatnim meczu to może być fajne widowisko, choć niekoniecznie z takim samym wynikiem ;)
Niezły filmik z Keanem. Facet bandyta i śmiało mogę powiedzieć gnój nie człowiek. Zero zasad, cymbał i tyle. Jak tak bardzo lubi się stawiać to mógł boks uprawiać dostał by pare nokautów i zmniejszyłaby się mu zaczepność. Zero szacunku dla takich po kilku ostrych faulach ewidentnie zamierzonych powinien zostań na zawsze zdyskwalifikowany. Wielki kapitam posługuje się rozumem a nie nogami i pięściami. Jego dokonania są nic nie warte przy jego chamskiej grze. To nie jest zaciętość i ani z niego walczak tylko porąbaniec. Przez takich "piłkarzy" szerzy się debilizm boiskowy. Najgorsze że dla wielu równie podobnych umysłowo jest bohaterem i legendą klubu.
Wstyd! zabija ducha gry - co jest najgorsze w tym wszystkim.
Drugiego gościa tak oddanego drużynie cięzko by słuchać. A to że się nie patyczkował, zawsze wstawiał za kolegami i nigdy nogi nie odkładał to jego charakterystyka. Choć nie raz przesadził ja go tam lubiłem. 8-)
Ducha piłki nożnej zabijają w równym stopniu brutalni debile co pozerzy i oszuści. Nie widzę różnicy między takim pajacem Busquetsema albo Mascherano a głupimi wejsciami Keana - obydwa za wiele wspólnego z fair play nie mają.
To prawda ale to już głupota FIFA że nie chcą wprowadzic szybkich powtórek lub innego skutecznego systemu sądziowania. Jednak jest różnica i to wielka ponieważ celowe chamskie wejścia mogą i kończą lub psują wielu piłkarzom kariery. Takich graczy jak Keane trzeba TĘPIĆ.
Co z tego że ma przywiązanie do klubu to wstyd mieć i trzymać tyle lat takiego pseudogracza.
Kultura na boisku musi być. A nie idol kiboli bo poszarpał piłkarza odwiecznego rywala. Wiocha i tyle, zero inteligencji na boisku. Takie wejścia są przecież baardzo bolesne to nie jest klepnięcie!
Tak jak mówie takiego gracza zwyczajnie ze spokojnym sumieniem wyrzucać z drużyny
Na MŚ w Brazylii mają byćCytat:
Zamieszczone przez Ezechiel
W sezonie 12/13 w Premier League ma być testowany.Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Natomiast celowe oszustwa psują historie drużyn. Dalej jesteśmy w tym samym punkcie. Z Keanem przesadzasz, grał bardzo ostro, jednemu kolesiowi własnie takim wejściem wyprostowaną nogą zakończył karierę ale bez przesady. Kontuzje zawsze się będą zdarzały w sportach kontaktowych - rzecz normalna. Natomiast nie dam sobie wmówić, że Keane wychodził tylko po to, by łamać ludziom nogi.Cytat:
powtórek lub innego skutecznego systemu sądziowania. Jednak jest różnica i to wielka ponieważ celowe chamskie wejścia mogą i kończą lub psują wielu piłkarzom kariery.
Oj pomogłoby to bardzo, może skończyły by się absurdy z nieuznanymi golami i chamskimi pozerami 8-)Cytat:
W sezonie 12/13 w Premier League ma być testowany.
Szkoda tylko że tak późno te powtórki wprowadzą. Ja też nie uważam że Keane wychodzi na boisko tylko po to by łamał nogi innym. Ale CZĘSTO CELOWO wchodził z nogami i widać że uwielbia bijatyki. Taki boiskowy huligan jeśli nie posiada rozumu to nie powinien grac w piłkę nożną. Taka prawda. Poprostu jest niebezpieczny dla innych i nie ma w tym nic z ducha gry jak wcześniej wspomniałem. Nie ma tolerancji dla takich. Nie podobają mi się bandyci choćby nie wiem jak dobrze grali. Nie jesteśmy w tym samym punkcie, Jeśli fifa tolerowała ciągłe pomyłki w sądziowaniu to normalne że druzyny to wykorzystywały. Jesli fifa dalej będzie tolerowała piłkarzy typu Keane, to chamstwo na boisku będzie trwać. I jedno i drugie jest szkodliwe. Które bardziej ? proste tam gdzie chodzi o zdrowie człowieka. Jak byś się czuł gdyby jakiś debil zakończył celowo twoją kariere, niszcząc zdrowie?... A gdyby sędzia wypaczył wynik meczu na nie korzyść twojej drużyny w finale ligi mistrzów? Które gorsze odpowiedź chyba jest prosta. A można być dobrym kapitanem? można na przykład Steven Gerrard.
Keane to facet nie panienka. Musiał grać z jajami. Dla mnie to był zajebisty zawodnik i jeden z ulubionych w MU. Z resztą szacunek jaki ma wśród fanów mówi sam za siebie ;)
http://ofsajd.onet.pl/newsy/brat-giggsa ... tykul.html
Heh nie bez powodu to czerwone diabły. No cóż mamy odmienne zdania, wiem że wielu lubi takich bandytów :( Poprostu jesteś po złej stonie mocy :)
http://www.thedialecticalplaya.com/w...10/Mordor1.jpg
Widok ode mnie z okna :lol:
A tak na serio to Giggsowi piłkarsko nie mam nic do zarzucenia, wzorowa kariera. A że w życiu prywatnym okazał się dupkiem to już inna historia.
A tymczasem Scholes strzela gola dla United w ostatnich sekundach 1 połowy :D
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _ebayu.php
Może ktoś się skusi na tego Enta? Ponoć jakiś tartak dał za niego najwyższa cenę :lol:
A dzisiaj Real idzie po zwycistwo 8-) A na poważnie jakie typy?
zapewne Barca znowu ich pyknie, jakies 3-1
Oczekiwanie na nieuniknione ^^
To staje się już nudne. Grać jak Osasuna na swoim stadionie składem za 500 milionów euro. Bezcenne.
Bo skład realu, prócz tego że ma głośne nazwiska, wcale nie jest dobry, ot zlepek nazwisk i tyle.
Real się skończył na erze Galacticos.
Glory Glory Man United !!!
Ze skrajności w skrajność. Real jest bardzo dobrym zespołem, mają bardzo mocny skład. Ich problemem jest tylko Barcelona.
Z Realem to tez ciekawa sprawa, bo ilu dobrych zawodnikow po przejsciu do niego nie pokazywalo pelni swoich umiejetnosci np. cala kolonia holenderska, gdzie w innych klubach sa to 1 planowe postaci.
Mam tu na mysli - Inter, Bayern, Tottenham. no choc ostatnio Sneijder cos nie gra.
Sneijder? Kontuzje. Poza tym trzeba było zrobić miejsce dla Kaki. Dopiero potem okazało się, że było to tragiczne posunięcie. Robben? Świetny piłkarz z niesamowitym dryblingiem, przyspieszeniem i ta świetna lewa noga. Znowu jednak trzeba było zrobić miejsce dla Ronaldo. Poza tym Robben jest ze szkła, a Ronaldo prawie nie opuszcza żadnych meczy. Drenthe? Któryś z trenerów Realu powiedział, że gdyby w meczach o stawkę pokazywał przynajmniej 80% swoich możliwości to bym miał pewne miejsce w pierwszej 11tce. Jednak za bardzo blokował się podczas meczów. Van der Vaart? Także miał problemy z kontuzjami. Na dodatek zaczęła się przebudowa zespołu i nie było dla niego miejsca obok nowych nabytków jak Kaka i Ozil.Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Gadanie o Realu.
RVN wymiatał, Huntelaar był transferem z dupy, zupełnie nie pasującym do stylu Realu. Robben świetny piłkarz, tyle że się łamał 5x w ciągu sezonu i tyle z niego było. VdV - nigdy się nie odnalazł, kilka niezły meczy, potem seria gównianych. Sneijder - początek genialny w Realu, potem długa kontuzja i pójście w odstawkę.
A teraz
Marcelo, Higuain, Benzema, Ramos, Pepe, Di Maria i możnaby kilku wymienić, którzy kariery zrobili w tym Realu.
Inna sprawa, że Real grał kompletnie beznadziejnie, bronił się zamiast grać w piłkę. Żenada, aż mi się nie chciało oglądać no i znowu jest o Paulanery w plecy.
Rewelacyjny mecz Borussi! :shock: Rewelacyjny mecz Polaków, świetne bramki Lewandowskiego, dawno tak fajnego meczu nie widziałem
No świetne zawody w wykonaniu naszych kopaczy i pomyśleć że taki Lewandowski ma już 14 bramek i bije się o 1 miejsce z takimi nazwiskami jak Klaas-Jan Huntelaar czy Mario Gomez.
Czyżby Gran Derbi stało się tak powszechnym wydarzeniem, że już nikt nie wspomni o zbliżającym się rewanżu? ^ ^
Bo tak jest :) serio ja bardziej czekam na ekstraklase i nizsze polskie ligi.
Fanatyk ;) Pepe gra :D będzie ostro chyba znowu :DCytat:
Zamieszczone przez Aquila