Re: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny
Cytat:
Może być wirus, nawet jeśli robiłeś format, a nie masz zaktualizowanego systemu i zainstalowanego antywira. Kiedyś był taki upierdliwy robak, że wystarczyło się połączyć z internetem i już infekował. Sprawdź też nośniki wymienne.
Nic, zero, jeno powietrze:P
Cytat:
Zmień na FF albo Opere. :P
Sam nie wiem, spróbuj wyczyścić cache przeglądarki.
Nie czaj się tak! Zaproponuj od razu IE :P A poważnie, Opera jest za wolna, a FF nie lubię;) Mimo wszystko szybkość chrome jest dla mnie znaczącą zaletą.
@Volomir wyrzuc Chrome z kompa i zainstaluj ponownie ;)
Zając proszę Cie ;) Już tego próbowałem, poza tym jak pisałem wcześniej FORMATOWAŁEM DYSK więc propozycja reinstalki Chrome trochę nietrafiona :P
AdBlock masz zainstalowany w przegladarce?
Nie mam, znaczy mam zainstalować? :P
Zamierzam kupic nowa grafe ale nie wiem co wybrac, cos na tyle mocnego zeby shogun 2,wiedzmin 2, anno 2070... na ultra bez przycinek dalo rade, i rome 2 na wysokich moze. :)
Zastanawiam sie nad Radeon HD 7970 GHz Edition ? obecie posiadam AMD Radeon HD 6850, i w shoguna 2 i napka na wysokich ustawieniach z przycinami gram.
a moze macie jakies inne pomysly co wybrac ? ;)
Napisz, jaki masz budżet i zasilacz.
Zasilacz musze tez nowy kupic, zapomnialem napisac 600 W wystarczy ? Tylko jaka firma ? zeby zlomu nie kupowac.
Na karte nie chce wydac wiecej niz 400 no do 450 € max (mieszkam w Austrii)
Zna się ktoś na dyskach twardych albo kojarzy taki programik jak hd tune? Mam w nim wyświetlony current pending sector i ultra DMA CRC error count na żółto ale nie wiem co to oznacza ( poza tym, że coś się niedobrego z dyskiem dzieje ) :roll:
Googlowałeś te błędy? Sprawdź czy kabelek od dysku się nie poluzował.