Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
Cytat:
po drugie biedroń jest przede wszystkim aktywistą i politykiem. nie rozumiem czemu się go utożsamia z osobami homo i ze wszystkimi lgbt.
Bo za takiego sam się uważa, wystarczy posłuchać jego wypowiedzi publiczne, oczywiście że nie wszystkie, na tym ludzie budują sobie opinię. A czy jest faktycznie reprezentatywny dla osób homoseksualnych, nie wiem, trzeba byłoby się jakiegoś geja spytać. Podejrzewam że nie, bo robi to z gracją słonia w składzie porcelany, gdyby reprezentował jakąkolwiek inną sprawę, np. mi bliską wolałbym by przestał... :roll:
Ujme to tak,widze ze nikt nie zwrocil uwagi wczesniej na to co pisalem Homoseksualizm w mysl starozytnosci jest pedofilia czy tez pederastia oba zwroty wywodza sie z greckiego i oznaczaja to samo.Druga rzecz nie widze potrzeby uczyc sie angielskiego gdyz wieksze tradycje ma greka starozytna angielski jest narzucony i krotko uzywany,nie zapomnijmy ze swego czasu na dworze angielskim mowiono po francusku.Trzecia sprawa ujme to tak gdyby Bog czy tez Natura chcieli bysmy byli tej samej plci mielibysmy na poczatku dwoch Adamow a nie Adama i Ewe po co roztrzasac rzeczy oczywiste,te zaburzenie trzeba leczyc.
Nikt nie zwraca uwagi na ten postu z 2 powodów. Pierwszy jest taki że wszystko w tym temacie zostało już powiedziane. A drugi jest taki że w ogóle nie używasz znaków interpunkcyjnych przez co cholernie ciężko coś takiego się czyta ;)
Cytat:
Trzecia sprawa ujme to tak gdyby Bog czy tez Natura chcieli bysmy byli tej samej plci mielibysmy na poczatku dwoch Adamow a nie Adama i Ewe po co roztrzasac rzeczy oczywiste,te zaburzenie trzeba leczyc.
:lol: :lol: :lol:
Zaznaczyłem opcję drugą. Dodałbym jednak do niej zakaz propagowania homoseksualizmu, no i obleśnego zachowania w miejscach publicznych, ale to tak samo u zdrowych par.
jednym słowem Iran ideałem państwa? :)
ehehe. zauważam z rozbawieniem, że ci co zwykle straszą dzikimi muslimami sami mają poglądy z nimi identyczne :)
Cytat:
Zamieszczone przez glaca
jednym słowem Iran ideałem państwa? :)
Pieronie! toż to dziecko z przedszkola prowadzi poważniejsze dyskusje. Nie wiem, jak jest w Iranie, ale nawet jeżeli w tej jednej sprawie mam podobne zdanie, co tamtejsza władza, to nijak nie znaczy to, że Iran jest moim ideałem państwa.
Co do muslimów: są dla nas ogromnym zagrożeniem, ale trzeba im przyznać, że laicyzacja i libertynizm jeszcze ich nie zepsuły, tak jak zrobiły to z Zachodem.
Szariat czy homoterror. Co tu wybrać.
akurat kwestia wolności jest podstawowa. jesli ktoś chce przemocą pozbyć się niechcianego przez niego odmiennego zdania to o czym tu dyskusja?
Cytat:
Zamieszczone przez glaca
akurat kwestia wolności jest podstawowa. jesli ktoś chce przemocą pozbyć się niechcianego przez niego odmiennego zdania to o czym tu dyskusja?
A ten post to się jakoś odnosi do poprzednich wypowiedzi, czy to takie luźne przemyślenia autora?