Te dzisiejsze komputery są do kitu, ciągle się psują.
Teraz jest tyle wolnych nacji, że nie ma szans tego rozdać.
Wersja do druku
Te dzisiejsze komputery są do kitu, ciągle się psują.
Teraz jest tyle wolnych nacji, że nie ma szans tego rozdać.
Czuje się zachwycony robie tury za moich dwóch sojuszników.
No cóż gdyby nie kampania wrześniowa i paru innych rzeczy to bym 2-3 nacji bym przejął ale no cóż...
hahahahahhaah kolejny panowie jest 2013 rok a wy wytłumaczenia ostre macie , kolega nie ma innego kompa w chacie? bo gra jest z 2006/2007 roku i dużych wymagań chyba nie ma. Jako że masz smartfona dziwne to trochę ale co tam. Jakoś dziwna ta ostatnia fala porzucania KO czyżby po wyjściu Rome 2 już medek się znudził.
Dobra to ja oficjalnie informuję że nie będzie mnie nie wiem coś koło 2 3 tygodni na pewno od poniedziałku. Idę do szpitala bo mi będą pikawę reperować, ogólnie nie dostałem inf kiedy wyjdę bo nie wiadomo ilę będzie się goić rana. Także jeżeli ktoś coś ma w sprawie KO do mnie to piszcie , ja do niedzieli będę organizował sobie zastępstwa na ten czas.
Wakacje się skończyły.Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
To nie jest powód. Raczej z końcem wakacji zawsze przybywało chętnych, niż ich ubywało.
Wolne w Mko35 Dania i Hre ,które są moimi sojusznikami państwa mają dobrą gospodarkę i mają bardzo dobrą okazje do rozwoju i podboju.
Jutro z samego rana wyjeżdżam i wracam w Niedzielę wieczorem, jakby coś doszło w sobotę, to proszę o cierpliwość.
Nie mam czasu chęci na KO. Po hasła proszę zgłosić się do mg,bo rzadko będę wchodził na forum.
Mam nadzieję, że nie będę musiał już nigdy grać z żadnym z was ( Seba, Krzywousty, Remo ), pozapisywali się prawie do każdej KO, podostawali w dupę, gdzie większość państw to obecnie wraki nie do grania i na koniec zrezygnowali. Nawet nie chce im się zrobić listy KO w których grali...