Hmm dziwne pobrałem tą wersję 0.85, wklejam zawartość do text podmieniam a mam dalej po angielsku.
Wersja do druku
Hmm dziwne pobrałem tą wersję 0.85, wklejam zawartość do text podmieniam a mam dalej po angielsku.
Masz rozpoczętą kampanię?
Usuń pliki binarne te białe z text i spróbuj odpalić).
Ok usunięcie binarnych plików pomogło. Wielkie dzięki :)
Witam. Chciałem się zapytac o poziom trudnośc w grze, gram Wenecją na medium/medium i jest chyba za łatwo, choc gra sie ciekawie. Czy na wyzszych poziomach trudności komp dostaje jakieś mocne ułatwienia?
W SS im wyższy poziom tym komp ma większe bonusy, kasa, wojsko. I jest agresywniejszy.
na poziomie bardzo trudnym komputer skupia sie przede wszystkim na Tobie . Wszelkie zabiegi dyplomatyczne wymierzone beda w Ciebie jesli jestes slaby lub masz sojusze ktore przeszkadzaja Twojemu przyszlemu wrogiw. Ma rowniez bardzo duze bonusy do pieniazkow oraz wieksze doswiadczenie jednostek bojowych. Ma tez wyzszy przyrost ludnosci jak dobrze pamietam.
Witam Wszystkich serdecznie . Mam do Was pytanie , bo widzę że w tematyce komputera i różnych problemów jesteście na bieżąco.
Mianowicie , po zainstalowaniu modyfikacji Stainless Steel w wersji 6,3 gra uruchamia mi się poprawnie lecz gdy wybieram państwo które chce poprowadzić przy "logowaniu" na mapę wyrzuca mnie do pulpitu ... i jestem w kropce nie wiem co robić ... gdyby ktoś miał tak samo i sobie poradził to prosiłbym o podpowiedź , będę bardzo wdzięczny . Pozdrawiam .
Witaj.
W SS, nie można za wiele skakać między nacjami. Bo czasem wywala. W innych modach bywa podobnie.
Odpal moda, wybierz jakąś nację, i spróbuj odpalić. I tak kilka razy, jak odpali znaczy jest ok.
Bądź cierpliwy, i nie skacz po różnych nacjach w menu moda. Daj znać, czy pomogło.
Działa !!! super , fakt logowanie na mapę dalej trwa ok 2-3 min ale za to działa płynnie ;]
Nie działa.. jak wgrałem patch 6.4 to po włączeniu gry pokazuje się napis SS 6.4 z jakimś rycerzem i wywala do pulpitu. W dodatku jak chcę zmienić w setup ustawiania kampanii wczesnej i później to i tak mi przestawia samo te opcje permament arrows albo agresywność AI....