Trochę tak ale ten post miał być w ramach uzupełnień, a kabelek poprawiłem, błędy są nadal.
Wersja do druku
Trochę tak ale ten post miał być w ramach uzupełnień, a kabelek poprawiłem, błędy są nadal.
Witam. Czy moglibyscie mi znalesc aktualizacje http://www.dell.com/support/drivers/us/ ... egoryId=AP
Tylko na windows 7 64.. Szukam i szukam ale jest tylko na xp..
Witam was mialem dosc potezna czystke w kompie i chcialem sie zapytac jakie foldery zalozyc w swiezo formatowanym dysku?
Nie jestem pewien czy dobry temat ale mam taki problem a mianowicie, coś mi strasznie spowalnia łącze. Dla przykładu podczas pobierania: pobierałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i pobierało z szybkością 400-500 Kb/s. Po jakiś 5min spadło do 10-15 Kb/s. Czasami idzie normalnie przez całe pobieranie a czasami tak nienormalnie zwalnia.
Skanowałem kompa avastem nie pokazywało żadnych wirusów, czyściłem rejestr, usuwałem niepotrzebne pliki, wymieniałem router ale nic to nie dało.
Jeśli macie jakieś rozwiązanie to piszcie :D
P.S Mam kabel położony 4Mb/s jakieś 80m od domu.
To może być wina serwera a którego pobierasz. Czy dzieje się to z każdego serwera gdy pobierasz?Cytat:
Zamieszczone przez Burn.
Wątpie żeby to była wina serwera bo jak pobierałem avasta na starym routerze to leciało po 20-30 Kb/s a już po wymianie 150-200 Kb/s przez około dwa dni a potem znowu spadło do tych 20. A teraz to już się wacha a przedział jest od 10-500 Kb/s. Czyli leci szybko jak ma ochote.
Przymierzam się do zakupu nowej karty graficznej, obecnie mam GF570 coś tam...., planuję zakupić jakiegoś GF 770, nie wiem jednak czy mój procesor temu podoła, procek to i-5 2500 3,30ghz, jak myślicie czy jest sens inwestować w nową kartę, czy trochę poczekać i zmienić procek,płyte,karte..... a może polecacie jakąś inną kartę :?:
W jakie gry grasz i / lub planujesz grać i w jakiej rozdzielczości? I w jakiej kwocie ma być karta?Cytat:
Zamieszczone przez PaskudnyPludrak
Co sądzicie o takim laptopie? Jak na taką cenę jest dość mocny?
http://www.alsen.pl/notebooki,k19/lapto ... 11962.html
Seria X550 jest dość solidna. Cienka obudowa wykonana z dobrego materiału. Dobra cena jak za lapka na i5. Jeżeli potrzebujesz kompa do multimediów (uwaga na matową matrycę) i biura to mogę polecić. Sporą wadą dla mnie są tylko 2 porty USB i do tego umieszczone bardzo blisko siebie. Jeżeli wsadzisz w jeden np. modem 3G to możesz mieć problem z podłączeniem drugiego urządzenia.