kurde Panowie mamy coraz mniej graczy (pomijając to, że przynajmniej jest mniej tych "sezonowych").
Wersja do druku
kurde Panowie mamy coraz mniej graczy (pomijając to, że przynajmniej jest mniej tych "sezonowych").
Dorwałem się do kompa rodziców, którego niedawno naprawiłem (nie pytajcie). Na wstępie bardzo chce podziękować ACN-owi za zrobienie listy, mam u ciebie dług wdzięczności.
Części do własnej maszynki zaczynam zamawiać w poniedziałek, zainstalowałbym medievala i pobrałbym moda tutaj, ale mam gówniany internet z playa i mi się to nie opłaca.
Tą Kastylie i coś jeszcze przejąłem już w takim stanie, 2 KO zepsułem, chyba jeszcze 2 padły, jedna Genua i Niemcy oraz polska są w dobrym albo bardzo dobrym stanie, a reszta tak średnio.Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Normalnie nie mogę patrzeć na twoją złośliwość. Ja z problemów technicznych, a seba z braku chęci, a Krzywousty... jak obczytałem wszystkie posty, to nie wiem co myśleć... i wrzucasz nas wszystkich do jednego wora.
Gówno nie usprawiedliwienie, żyjemy w czasach gdzie jest dużo darmowych wifi idziesz/jedziesz z lapkiem tam gdzie takowe jest, ma ono zazwyczaj super prędkość i ściągasz szybko takiego moda i grasz. Ja dawno temu jak był okres że dostęp do kompa miałem tylko w weekendy to żeby czasami zbytnio nie hamować tur biegałem do ziomka który też gra w medka aby u niego jakąś jedną turę zrobić.
Tak jak mówiłem idę we Wt do szpitala, i napisałem do paru osób aby zamnie robiły KO także jakby tura z moją nacją stała proszę przypominać tym osobom
MKO 23 Dania,Anglia Marat
MKO 26 Genua Chyba mój cały blok ma hasło więc obojętnie kto z bloku zrobi
MKO 29 Maury Markus
MKO 31 Egipt Matisek
MKO 32 Bizancjum Andzia
MKO 35 Katylia Matisek
WKO 34 Bułgarzy MG bo nacja już jest skończona i trzeba doklikać
WKO 35 Litwa Pop
WKO 36 Francja ACN
BC 17 Abbysydzi Kapsul
BC 18 no i tutaj jest najgorzej bo jestem MG i tzreba klikać za Egipt i Biz dzisiaj może kogoś znajdę
Mogę w tym mko23 porobić, wyślij hasła na PW. Tylko że Wtorek-Piątek będę miał wyjazd.
Ghazni po Krzywoustym do wzięcia w bc17 :roll: Stan raczej dobry, wojna pozycyjna z Ghorydami.
Sorki ogólnie za zastój z mojej strony ,trochę sie wkręciłem w Rome 2 i olałem resztę dzisiaj do wieczora nadrobię swoje zaległ osi.
Nie będzie mnie do piątku, aż do wieczora. Mko22 i wko36 powinien zrobić Zachar. Reszta nie powinna dojść, a w razie czego proszę poczekać. Z góry dziękuję i przepraszam za ew. obsuwy.
Nowe KO do przejęcia zapraszam wszystkich co chcą sobie pograć.
Wszystkie frakcje są z mko35 w którym powstały bloki Turcja-Biz-Egipt,Polska-Litwa-Bułgaria i Niemcy-Dania-Węgry-Wenecja pomiędzy blokiem Polski i Niemiec najprawdobodobniej za 2,3 wybuchnie wojna więc będzie ciekawa rozgrywka.
Do oddania są 3 frakcje :
Dania - stan w miarę dobry,zajęta cała Norwegia i gospodarka jeszcze ujdzie.Przygotowuje się do wojny z blokiem Polskim ,który opisałem wyżej.Polecam dla graczy średnich i weteranów chociaż początkujący może sobie też przejąć.Sojusz z Niemcami i Węgrami.
Link do ambasady :
viewtopic.php?f=560&t=13408
HRE- wielkie mocarstwo posiadające dużą część Europy środkowo-zachodniej.Przygotowuje się do wojny z Polską.Nad swoim rywalem ma miażdżącom przewagę liczebną wojsk i gospodarczą więc wojna łatwa jedynie Litwa może stawiać opór.
Link do ambasady :
viewtopic.php?f=560&t=13415
Wenecja - stan dobry,gospodarka na + i trochę po zajmowanych terenów obok Węgier z ,którymi jeśli będzie trzeba będzie musiała walczyć z Biz i Turcją.Ogólnie polecam bardziej dla średnich i weteranów początkujący może sobie nie poradzić.
Link do ambasady :
viewtopic.php?f=560&t=13417
Wenecja dla mnie :D