Re: MEGASUBMOD (Wino+Mietek77+Aramegil+Araven+Kam2150)
To fajnie, ale ogólnie zastój jest i mało pobrań Megasubmoda. Trudno V nie będzie w takim razie. Ja czekam na BC 7.0, ale kiedy będzie to nie wiadomo, optymistycznie może pod koniec wakacji.
Edit: Przypominam Megasubmod IV jest na stronie 55 do pobrania.
Ja gram ciągle na III z SP 1 i 2, a kiedy będzie oficjalna i ostateczna wersja MEGASUBMODA IV - najlepiej instalka, bez potrzeby instalowania "dwójki"? Jeżeli nie będzie wersji V to pamiętajcie proszę tylko czasem podrzucić jakieś poprawki stabilności do IV...
Wino się nie odzywa, Mietek77 też zaginął. Także nie wiem nic konkretnego na ten moment. Byle do BC 7.0. Tyle wiem.
Fakt sam zdradziłem BC dla DBM ale instalka z prawdziwego zdarzenia Megasubmoda IV by się przydała jakby chcieć wrócić kiedyś do 6.3 po wyjściu 7.0 to zawsze łatwiej jeden instalator odpalić niż kopiować ileś tam plików zwłaszcza że w międzyczasie linki powygasają pozapomina się co i jak i na co instalować a z jednym plikiem ciężko jest się pogubić:)
Gdzie będe mógł zrekrutować "Członkowie Białej Kompanii"? (gram Francją)
A co to za jednostka? Sprawdź w export_descr_unit jej nazwę a potem poszukaj jej w export_descr_buildings.
To ci niemcy-najemnicy z młotami lucenierskimi :) (pewnie pokręciłem nazwę) z tego co pamiętam mieli taty 18 ataku i 19 obrony.
unit Free Company Men at Arms, chyba to ci po 1335 roku, jak najemnicy to w descr_mercenaries
Cytat:
Zamieszczone przez EliminatorT
To ci niemcy-najemnicy z młotami lucenierskimi :) (pewnie pokręciłem nazwę) z tego co pamiętam mieli taty 18 ataku i 19 obrony.
Nie, to nie ci Niemcy tylko łucznicy (b. dobrzy zresztą)
Cytat:
Zamieszczone przez Araven
unit Free Company Men at Arms, chyba to ci po 1335 roku, jak najemnicy to w descr_mercenaries
Czyli w tym folderze gdzie jest descr_strat?
Czyli w data/world/maps/campaign/custom i jedna z 4 kampanii w descr_mercenaries. Zmaian wymaga raczej nowej kampanii, podaj jak się nazywają jak ich namierzysz, zaciekawiło mnie to. Grasz na Megasubmodzie II, czy na III z patchami lub na IV ??? III i IV mają całkiem nowe statystyki jednostek.