O Witia widzę, prowadzi krucjatę. ;)
Wersja do druku
O Witia widzę, prowadzi krucjatę. ;)
Dobra, tym razem ja przesadziłem i się spiąłem. Oczywiście, że kazdy ma prawo komentowac co chce.
Zas ja chodze na wiekszosc meczy na Villa Park ;) ,moja ulubiona zagraniczna druzyna jest mimo wszystko od wielu juz lat CF Valencia ale sercem zawsze jestem z Jaga ;) .I co powiecie o takim kibicowaniu :) :?:
Każdy ma prawo do komentowania tego co widzi i nie musi wcale być kibicem. Inna sprawa czy sie zna, czy nie.Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Polskie kluby grają gówno w gównianej lidze i jeszcze większe gówno gdy przyjdzie zagrać z kimś "z Europy". I to nie od dzisiaj tylko co najmniej od 2003r...
ktoś jeszcze chce się pochwalić że ma jakieś prawo do czegoś?
nikt nikomu nie zakazuje komentowania i krytykowania czegoś tylko jak wypisujecie że to żenada jak to można oglądać do dupy to wszystko itp to po co to oglądacie ?? z mojego punktu widzenia wychodzi na to że jednak was to interesuje bo mnie jak przykładowo jakiś film nie interesuje bo jest do dupy to go nie oglądam
Jeśli chodzi o mnie to nie oglądam polskiej ligi. Jeśli coś jest "do dupy" to tego przecież nie oglądam 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Słusznie podejście. Po Meczu Lecha stwierdziłem z czym do ludu i naprawdę uważam że Azerowie byli lepsi. Jeżeli cała liga posiada taki poziom jak Mistrz Polski i kilka innych "najsilniejszych" klubów ligowych to nie ma o czym dywagować. Bida z Nyndzą i tyle. Na takiej bazie na pewno nie wytworzymy dobrych zawodników do kadry bo nie ma skąd. A jak mawiał klasyk z gó..a bata nie ukręcisz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
W Agorze rację ma ten, kto prezentuje swoje argumenty z większą arogancją i zawziętością - wątpię, żeby była dobrym przykladem :).Cytat:
Zamieszczone przez Witia
Legia zremisowała z PSG - bardzo fajnie. Że tak zacytuję kumpla: "Jak taki Żyro może ze mną wódkę pić i nap***dalać gole PSG?".
Ten mecz wcale nie był taki zły moim zdaniem. Pierwsze 10 minut w wykonaniu Lecha były świetne. Ale fakt faktem - po zwycięstwie w Azerbejdżanie liczyłem na jeszcze większe zwycięstwo u siebie. A tu zonk :DCytat:
Zamieszczone przez Ronin
Smolarek ponoć ma grac w Polonii Warszawa :D Chyba mamy powrót jedi :lol: 8-) Mam nadzieję, że pokaże na co go stać.
Poza tym widziałem skład na sierpniowy mecz-bramkarze Fabiański i Tytoń. Mam nadzieję ,że ten pierwszy zaśpi, a ten drugi pokaże na co go stać, chodź o nim nie słyszałem :P