Na metal-achives ktoś tru nie uzna (podobie do Ciebie) nu metalu za metal z wiadomych powodów ;)Cytat:
blizszy mnie jest metal-archives;)
No ja znam przypadki, że osoba mimo pewnego zagłębienie się w metal Kornem czy Systemem dalej się zachwycała (za to Linkin Park wszyscy szybko porzucają - i dobrze :)). Zresztą zam zauważasz pewną prawidłowość. Mianowicie:Cytat:
Znam sporo ludzi, ktorzy zaczynali od nu (ja tez jakby nie patrzec:P) ale jesli poszli w metal to juz do nu nie wracali bo to slaby gatunek:P
słucham nu metalu ----> [staję się trv] ------> słucham metalu
Nigdy nie spotkałem osoby u której fascynacja nu przerodziła się w miłość do progresywnego rocka, Rolling Stonesów czy Kate Bush więc chyba coś musi być na rzeczy? Nieprawdaż?
Wiadomo, że Judasi to głównie Heavy ale musisz przyznać, że grali też speed, thrash, glam i Bóg pomny wiedzieć jaki jeszczeCytat:
a dla mnie to profanacja! Judasi sa nabardziej heavy z calego heavy metalu!
metal .
No pewna cześć pewnie tak ale osobiście nie obracam się w towarzystwie facetów smarujących się olejem i lasek na nich lecące ..albo dobrze się z tym kryją. xDCytat:
Naprezysz bajca, wypniesz klate, podkreslisz tylek skora i wiekszosc jest twoja!
A po co cały czas pieprzą a tej wojnie za trv metal, braterstwie i słordach? Moim zdaniem od takiego gadania to fanom jest mokro a nie fankom ( zresztą fanek takiego grania jest mało)Cytat:
No bo po co innego oni by tak sie debilnie ubierali?