Nieźle :D mój Egipt jest w bloku z Turcja z która nie mam nawet paktu xD
Wersja do druku
Nieźle :D mój Egipt jest w bloku z Turcja z która nie mam nawet paktu xD
mko22 do przejęcia Litwa. Sojusz z Bułgarią. Stan krytyczny. Dla pragnących wyzwań ;)
A ja zapraszam do wko36.
Wolny Nowogród, Kijów, Chanat Bułgarów i Polska.
Początek kampanii, wszystko można zrobić.
Pierwsi trzej mają ze sobą sojusze, przy czym Chanat bardzo spokojna sytuacja, chciał się po prostu rozwijać. Nowogród walczy z Danią i Litwą, przy czym odniósł znaczące sukcesy w walkach z Danią, zajmując inflanty i prawdopodobnie nie będzie dużo przeszkadzała, tyle co Litwa, która jednocześnie walczy z Kijowem wraz z Węgrami. Kijów stracił pojedyncze prowincje, ale wciąż ma większe państwo i wszystko da się zrobić albo po prostu ugadać z przeciwnikami(ja gram Litwą, myślę że Węgry również byłyby skłonne do rozmów).
Polska jest w sojuszu z Litwą, pozajmowała dość sporo rebelii, napadło ją HRE, ale sytuacja jest pod kontrolą(robiłem ostatnią turę). Oprócz tego zobowiązała się wspomóc odrobinę Litwę z Kijowem.
Przepraszam moja pomyłka.Cytat:
Zamieszczone przez Destro7er
Jade dzis na zawody i nie bedzie mnie do poniedziałku/wtorku. Jak cos dojdzie to proszę poczekać.
Mk28 Niemcy - Państwo nie prowadzi wojen ma silną ekonomie i dużo wojska. Gracz, który wejdzie będzie mógł wybrać co robić
Jutro wyjeżdżam na 10 dni(do 25.09.2013), kontakt ze mną ograniczony, aczkolwiek będę miał możliwość wykonywania tur, proszę o wyrozumiałość jakbym coś opóźnił, ciężko byłoby znaleźć zastępców do wielu z kampanii. Gdybym z jakiegoś powodu jednak nie miał dostępu do komputera, to dam znać i coś na siłę znajdę.
Pilnie poszukiwany gracz do Mko23 do przejęcia Anglia.
Cytat:
Zamieszczone przez Avasil
Biorę.Cytat:
Zamieszczone przez Markus
MKO30
wolne są 3 silne państwa.
-Bizancjum i Kijów będące w sojuszu
-Polska
Gracze pilnie potrzebni. Chętnym udzielę bardziej szczegółowych informacji na PW. Hasła ma adi087