A czy ktoś sprawdzał czy poprawili dropy przy przesuwaniu kamery przez dym podczas oblężeń? Bo w patch notes nic o tym nie ma, ale może coś z tym poprawili?
Pozdrawiam
Wersja do druku
A czy ktoś sprawdzał czy poprawili dropy przy przesuwaniu kamery przez dym podczas oblężeń? Bo w patch notes nic o tym nie ma, ale może coś z tym poprawili?
Pozdrawiam
O tak, jeżeli chodzi o obraz to tylko to mnie wnerwia do tej pory jak się zapominam i zbliżam kamerą...
Nie wiem, ja nigdy nie miałem takiego problemu.
Zdecydowanie muszą poprawić klatkowanie w momencie dojścia drabin do murów, gdy żołnierze zbijają się w te grupki. Jeśli to im się nie uda to samo dobre SAI będzie mało warte.
Jak myślicie, co przy 15 patchu poprawią? Balans? Dalej AI? Kampanię multi naprawią? Czy jednak powtórki, które są spieprzone?
Kampania multi działa świetnie, przynajmniej na angielskojęzycznych wersjach... nie wiem co skopali w tłumaczeniach, że ma wpływ to na kampanie multi. Przy naprawie tego w innych wersji językowych, mogli by w końcu zlikwidować brak synchronizacji między kampaniami w różnych wersjach.
W polskiej wersji właśnie zapisy kiepsko działają, na polu bitwy druga osoba widzi zupełnie inne starcie niż te, które rozgrywa się okiem grającego tę bitwę.
Mnie ta bolączka zupełnie nie dotyczy. W total war gram tylko w wersje angielskojęzyczne.