Re: Divide Et Impera - Dyskusja ogólna
Jestem ciekaw czy uda się rozwiązać problemy związane z oblężeniami. Były one już w przypadku vanilli, teraz w DEI gdy zmieniono wielkość oddziałów zauważyłem ogromne problemy z przejściem przez bramę, wspięciem się na mury etc.
Ale głupotą nic nie przebije jednostek na murach, które muszę pobiec kawałek w przeciwną stronę po chwili zawrócić i ruszyć we wskazanym kierunku. Szkoda, strasznie szkoda.
Czy ktoś ma problem z funkcjonowaniem gry? Dzisiaj po aktualizacji 1.10 gry oraz 82g DeI, podczas uruchamiania pojawia się błąd programu i następuje powrót do pulpitu. Wyłączyłem wersję Steam i pobrałem wersję standardową moda. Gra się uruchomiła ale przy kończeniu tury ponownie została zamknięta. To samo dzieje się gdy chce zapisać grę.
tak, mam to samo - gra się ładuje a potem wywala na pulpit - błąd programu :x
Ja mam problem jak zapis chce zrobic po porazce z Dalmatami i zawiesza sie i ..klops
U mnie to samo, dodatkowo Steam jakiegoś bakcyla mi na komputer ściągnął. nie miałem głosu, nie mogłem na YouTube żadnego filmu odtorzyć.
ja mam wersje z forum ,glos mam ale cos nie tak jest z gra
Kilka godzin temu czytałem, że jest/był problem z wersją steam. Plik do ręcznego pobrania i instalacji jest tutaj:
http://www.twcenter.net/forums/showthre ... 1-03-14%29
To wersja 0.82g z dzisiaj, dlatego do jej nazwy został dodany dopisek Rewizja.
Wiadomo ..zawsze mozna liczyc na Marengo ..:-) dziekuje w imieniu reszty
Sa jakies mody poza dodatkiem z steam...ktore dodaja krew w walce ?