Biorę Kijów w MKO 30
Wersja do druku
Biorę Kijów w MKO 30
Ciężko coś z tymi graczami ostatnio, więc wezmę Biz.
Zwarty i gotowy.
Niech się ktoś do mnie zgłosi z jakąś propozycją, bo ja nie mam z wami kontaktu. Piszcie na gadu -> 4027190
Na początku prosiłbym o państwa z dość dobrą sytuacją polityczną. ;)
A moze BC chcialbys pograc? W obu kampaniach sa wolne nacje z calkiem niezla sytuacja.
Nie orientuje się ktoś, kiedy Rapsod wraca ze swojej wyprawy? Tura stoi na nim, a w sumie dopiero co przejął, nie chciałbym przeklikiwać jeśli ma zaraz wracać... :?
Węgry mko28 - gracz olał nację. Sytuacja całkiem dobra. Tutaj mapa sprzed kilku tur:
http://img809.imageshack.us/img809/4512/mko28.png
Sytuacja oczywiście nieaktualna. Posiadłości bizantyjskie w Europie posiada Wenecja, oprócz Warny, która jest w posiadaniu Węgier.
W Azji mniejsze Wenecja ma Nikee i Smyrnę, Węgry Synopę, a reszta należy do Egiptu.
Na stepach większość ziemi należy już do Bułgarii, brakuje chyba tylko Krymu jeszcze.
Trwa krucjata i Węgry walczą z Egiptem.
Po hasło do Pop'a.
Poszukuję MG do mk31 przydałby się ktoś do klikania
Tury lecą teraz jak krew z nosa, więc biorę Węgrów w mko 28
To akurat masz turke ;)
Nadal aktualne jest to ogłoszenie:
Jeśli ktoś jest chętny, to piszcie do mnie na PW i zobaczę, czy oddam (nie gwarantuję, że na pewno oddam).Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Tury idą ostatnio jak krew z nosa (np. w WKO 30 Maryniasz od 4 września nie robi swojej tury) więc mi się nie spieszy z oddawaniem tego, chociaż akurat jest tura w WKO 31 i MKO 23 (ale to raczej poszukam zastępstwa lub sam jeszcze zrobię w ciągu najbliższych kilku dni, no chyba, że ktoś przejmie).