Numer 5 bedzie wystarczajacy?
Wersja do druku
Numer 5 bedzie wystarczajacy?
Myślę, że tak. Choć polecałbym dokupienie w niedalekiej przyszłości drugiej kości pamięci, bo 4 Gb RAM-u na obecne czasy to minimum (albo już poniżej kreski - podobno nowe Call of Duty nie uruchomi się na komputerach z ilością RAMu mniejszą niż 6 Gb :? ).
Decyzja należy do Ciebie, myślę że powinieneś jeszcze przed zakupem poszukać informacji w necie o podzespołach tej konfiguracji, żeby kota w worku nie kupić. Tu masz test, który może Cię zainteresować. Są w nim zarówno procesor (w wersji "K", czyli z odblokowanymi mnożnikami) jak i karta z tego komputera (karta w teście w wersji 1 GHz edition, w kompie jest natomiast autorska karta VTX3d z taktowaniem rdzenia 925 MHz, więc będzie miała trochę słabsze wyniki) - http://pclab.pl/art51958.html.
Kilka kostek to nie problem. Dzięki :)
Trochę z innej beczki. Jak mogę w prosty sposób zrobić screena konkretnie z medka 2? Odrazu mówię, że po wciśnięciu klawisza Prt Scr mam tylko zrzut czarnego pulpitu. Musze instalować specjalnie do tego jakieś programy, żeby zrobić screena? Mam gimpa ale nie wiem czy on potrafi takie cuda. ;)
Fraps
UOSU używam do robienia screenów w swoim AARze.
Czy znacie jakiś program który pozwoli mi dowiedziec się czy ktoś korzysta z mojego wi-fi? I czy da się w takiej sytuacji odłączyć "złodzieja"?
Zmień hasło.
A sprawdzałeś w konfiguracji routera?Cytat:
Czy znacie jakiś program który pozwoli mi dowiedziec się czy ktoś korzysta z mojego wi-fi? I czy da się w takiej sytuacji odłączyć "złodzieja"?
Szukałem, ale jestem zielony jeśli chodzi o internet i nie wiem gdzie jest ta opcja. :DCytat:
Zamieszczone przez kujon333