Chętnie lukne sobie Danie.Na pw już ci wysłałem wiadomość.
Wersja do druku
Chętnie lukne sobie Danie.Na pw już ci wysłałem wiadomość.
Ok, Medrzec przejmuje Danię w MKO 26.
Wenecja w Mko 35 wolna, sytuacja dobra, można ładnie pograć.
Powtarzam zaproszenie do przejęcia Danii i Niemiec w mko25.
Niemcy - sytuacja bardzo dobra,ogromna ilość prowincji na zachodzie,bardzo dobra gospodarka i wojsko.HRe jest w sojuszu z Węgrami i Danią przeciw blokowi Polska-Litwa-Bułgaria i z Wenecją ,która wspólnie z Węgrami nie chce dopuścić do wzrostu potęgi Biz i Turcji.Ogólnie sytuacja bardzo dobra i ciekawa zapraszam.
Dania-sytuacja dobra,zajęta cała Norwegia i Szwecja.W sojuszu z Węgrami i Niemcami przeciwko blokowi Polska-Litwa-Bułgaria.Gospodarka na + ,ale osobiście polecam rozgrywkę dla średnich lub weteranów początkujący może nie uciągnąć.
Wszystkie tury wykonam w niedzele wieczorem. sorki za obsowke ale mam kawalerskie.
Jak będziesz chciał to oddać to chętnie wezmę.Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Zwiastun, nie możesz przejąć czegoś, co nie ma gracza? Jest mnóstwo wolnych nacji, jak już bierzesz, to weź coś wolnego. Wiem, Twój wybór.
Wolne są nie tylko słabe nacje- np. Anglia w mko31 jest, z tego co wiem, w dobrym stanie. A kampania stoi, bo nie ma gracza. To samo Francja w mko34.
Sorry, ostatnio nie miałem dostępu do internetu, o którym nie wiedziałem wcześniej. Tury będą raczej dziś.
MKO27 - Bizancjum - najsilniejsza nacja w grze, po jakieś większe info proszę się zgłosić do graczy tej kampanii.
W MKO nie gram, bo ich nie lubię. Jak będzie wolna jakaś WKO lub coś z Kingdoms to mogę wziąć.Cytat:
Zamieszczone przez Matisek