Dziś będzie. spokojnie...
Wersja do druku
Dziś będzie. spokojnie...
A możesz sobie i opóźniać z dwa dni, tylko przed upływem 24h wspomnij, że się spóźnisz. Chodzi o ogólny szacunek do współgraczy i poczucie winy. :D Tak jak wiele razy wypominałem. Sam nie jestem bez skazy, ale mówić mi nie zakazano.
Mialem zamiar teraz robic ale nie mam do tego glowy... sorry, wstawe jutro.
jednak...
http://speedy.sh/xrBKq/wk31tura34s.sav
Będzie dzisiaj, wybaczcie opóźnienie ale jednak robiąc w zastępstwie trzeba dość sporo ogarnąć :)
A ja muszę przeprosić i jak dojdzie do mnie tura, to zrobię dopiero w środę na noc. Mam pełno roboty. :?
To w takim razie nie będę się sam spieszył i dam jakoś jutro koło południa aby dzisiaj cie nie kusić :P
Panowie. Jako, że mam jeszcze wko33 i wko30, które dłużej czekają - to muszę zrobić je najpierw. Tę zrobię jutro lub pojutrze. :?
Przy okazji pragnę zgłosić, że coś się z Medem spieprzyło tutaj. Drugą turę z rzędu dostaję sporo niższy stan skarbca o ok 2000 florenów, niż zakładany (i to zakładany z kosztami utrzymania). Postarajmy się to wyjaśnić. W wko35, gdzie jestem MG też zauważam jakieś dziwne zmiany w finansach u graczy. Prawie wszyscy mają przesrane, a stan armii nie wskazuje, żeby mogło tak być.