To chyba jakiś wyjątek mi też zdarzało się odkupywać księcia od innej frakcji i też pojawiał się w stolicy, ale zawsze żywy i obecny w drzewku, a nie jakieś zombi:)
Wersja do druku
To chyba jakiś wyjątek mi też zdarzało się odkupywać księcia od innej frakcji i też pojawiał się w stolicy, ale zawsze żywy i obecny w drzewku, a nie jakieś zombi:)
Rzadko tak jest, ale raz tak miałem ale z królem na czystym BC.
Edit: Mietek77 wrócił z urlopu i powalczy z Megasubmodem IV.
Jak ściągnąć Megasubmod wer 2 ? Na stronie "przeklej.org" nic sie do ściągania nie pojawia. Zarejestrowałem sie i dalej nic....
viewtopic.php?f=367&t=12871 wchodzisz na link na przeklej.org czekasz 42 sekundy po prawej pojawia się kod do przepisania wpisujesz go, jak wpiszesz prawidłowy pojawia się link pod słowem tutaj, klikasz i pobiera, sprawdziłem działa. Ew zmień przeglądarkę na Google Chrome.
O dzięki :)
Nie wpadłem by zobaczyć na innej przeglądarce a teraz na Chrome rzeczywiscie działa, nie wiem czemu w mozilli działać nie chce
W 11 turze już mam koniec gry :)
Wgrałem Megasubmod wer 2 póżniej Mod muzyczny, Megasubmod wer 4 i w 11 turze mam na środku mapy buntownicze jednostki które jeśali zaatakuje to mnie wywala i pisze napotka...
Instalowałem już Medka od nowa Bellum od nowa, MSubmody od nowa od nowa i dalej to samo, nie ma na to rady ? trzeba zaczynac kampanie od nowa ?
Niby mogę ich nie atakować ale to nie zmienia faktu, że jest coś źle w grze i nawet jeśli ich zostawię prędzej czy póxniej napotka wróci.
No właśnie ta stronka przeklej.org ogólnie jest dobra, bo szybko ściąga i można wrzucać duże pliki, ale są problemy w Operze i jak widać w Mozilli :/
Zamek9 viewtopic.php?f=367&t=11921 tu masz temat do poczytania. Ja na Megasubmodzie II do 400 tury dograłem. Na IV do 250 jak na razie.
Witam gram Norwegią mam 84 ture połowa świata zwasalizowana Anglia wasalem Francji, Niemcy wasalem Węgier, Leon wasalem Anglii Syria wasalem Gruzji, Lombardia wasalem Sycyli, Nowogród wasalem Włodzimirsko kijowskie. Zaczynając od początku to podbiłem całą skandie i zatrzymałem się na Artus a między czasie odpierałem napady buntowników skandynawskich pojawiających sie znikąd robili oblężenia w jednej turze i atakowali bardzo fajne urozmaicenie gry. powyrastało mi sporo generałów i nie miałem co z nimi zrobić to zapakowałem ich na flote i podbiłem Wyspy Brytyjskie bez Londynu i Wintchester bo to miała Francja. Po 2 turach ppowstała mi liga baronów na brytani, więc odpuściłem bretannie i oddałem szkocji Edynburg i Insbruk w zamain za pokój. W między czasie podbiłem Polsce Szczecin i go po kilku turach oddałem spowrotem podbiłem Nowogrodowi Lyndanisse i również oddałem Polsce. Polska ma wojne z niemcami próbuje go zniszczyć właśnie płyne jej pomuc. A takim małym zaskoczeniem był admirał frakcji. http://pokazywarka.pl/pf5acr/ Państwo papieskie klepie małrów jak została wyparte z włoch przez sycylie Bawie sie tą kampanią i zabardzo nie podbijam żeby sie nie znudziło ;)
hej ... zainstalowałę mega IV i szczerze .... mierzi me oczy przeokrótnie ta kolorowa minimapa ,która jest małoczytelna.
Jak wrócić do starej/oryginalnej? czy wymagana kampania od nowa? bo troche tur rozegrałem ...
Na ile zrozumiałem Mietka77 nie da rady tego przywrócić. Jedynie na toggle_fow mapka wygląda jak poprzednio.