http://www.savetubevideo.com/?v=UgV7hnj ... AAAAAAARAA
Wersja do druku
Mniejsza ze Ślejerem, GOJIRA NA URSYNALIACH! :P
MEGAŚMIEĆ na metalfeście :twisted:
w tym roku widzę, że każdy coś dla siebie znalazł ;)
A Gojira jest też na soni, gdzie (pozor, pozor) GC kosztuje tylko 300zł...Niby dobrze, ale z drugiej strony 20k luda na GC to nie GC...zresztą i tak tam nie jadę :P
Przez przypadek natrafiłem ostatnio na album Opeth - Blackwater Park i wydaje się naprawdę niezła. Szwedzki zespół dał i trochę ognia, i nieco melancholii, w obu tych klimatach sprawdza się nieźle.
Ze szwedzkich zespołów Sabaton daje radę - ostatnio wydali nowy album!
Daruj takie teksty! Wszyscy wiedza, ze Sabaton to kiła nieziemska!Cytat:
Zamieszczone przez McAbra
kiła to wiesz gdzie jest...
sam równie dobrze możesz darować takie porównania, nie podoba się? Ok, nikt Ci nie karze, ale chciałbym zaznaczyć, że ten zespół ma po prostu specyficzny typ grania, i tematykę co akurat mi się bardzo podoba bo bardzo ich to wyróżnia. I tak jest dużo lepsze od tego chłamu co pokazują w TV.
Ubodlo? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Gaius Julius
faktem jest, ze sabaton gra slabo poprostu. Prosto, powtarzalnie i totalnie odtworczo. Poza tym tematyka jest oczywiscie super: ogien, wojna, krew, my, oni! LITOSCI! Specyficzny typ grania? Raczej zalicza sie do tandetnego i prostackiego worka zespolow w metalu.
Nie prościej napisać, ze grają po prostu power metal? ;)Cytat:
faktem jest, ze sabaton gra slabo poprostu. Prosto, powtarzalnie i totalnie odtworczo. Poza tym tematyka jest oczywiscie super: ogien, wojna, krew, my, oni! LITOSCI! Specyficzny typ grania? Raczej zalicza sie do tandetnego i prostackiego worka zespolow w metalu.
Ot taka kapela dla gimbusów; jak gitarzysta Sabatonu gra solówkę to z gryfu sypią się skittlesy :lol:
Mi się podobały jeszcze Still life i Damnation. Ze szwedzkich zespołów lubiłem Tiamat.Cytat:
Przez przypadek natrafiłem ostatnio na album Opeth - Blackwater Park i wydaje się naprawdę niezła. Szwedzki zespół dał i trochę ognia, i nieco melancholii, w obu tych klimatach sprawdza się nieźle.
wypraszam to sobie...to, że zespół gra tak a nie inaczej nie oznacza, że trzeba także po słuchaczach jechać :evil: żebym zaraz ja nie powiedział, że zespół ten czy tamten z kolei jest dla dekli z kartonem zamiast łba :roll:
jakoś mnie wystarcza. No właśnie, to jest dla nich specyficzne, że mają taką a nie inną tematykę, nie zawsze metal to musi być darcie ryja przez całe 3-4 minuty i wykrzykiwanie dziwacznych tekstów.Cytat: