Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Mko27 wenecja w sujuszu z Bizancjum. Sytuacja dość średnia, narazie bez wojen pare ziem zdobytych. Co do dyplomacji to teraz jest tak po**bana że szkoda Gadać. Niby jest sojusz z francja ale chyba tylko na papierze. Ale co ja bede pisał i sie denerwował. Przejme ktos lub nie.
Mogę złapać jakąś MKO. Najlepiej jakąś która zaczęła się niedawno. ;)
Jest mnóstwo wolnych nacji Jasper, w mko 35 jest np HRE, w mko 32 Węgry i Polska, w mko 31 Anglia, w mko 34 polska i francja, do wyboru do koloru, popatrz po kampaniach i znajdziesz mnóstwo do przejęcia.
W mko35 masz Niemcy i Danie dobra sytuacja gospodarcza a HRE najlepsza,dużo woja i plany na wschodzie.Bierz ktoś to w końcu bo już od końca sierpnia nie ma kto tymi frakcjami grać a z reguły było dużo chętnych.
Z reguły bylo dużo chętenych jak jeszcze szczyle były... Ale widąc ze im sie znodziło ale no przecież nikt ich przed tym nie ostrzegał...
Tak pozatym Huntera tez już nie ma od sierpnia wiec kolejne wolne miejsca... Boże...
Jak cos mam jeszcze jego steama to napisze do niego.
Jasper, to polecam Bizancjum w MKO27. Najsilniejsza nacja w grze. Sojusz z Egiptem ( Turcji, ani Gruzji już nie ma ). Stalpon z Kijowem, dobre stosunki z Polską. Sojusz z Wenecją. Stalpon z Francją. Wojna z Anglią, ale pewnie da się dogadać, bo raczej żadna ze stron nie ma interesu w kontynuowaniu starcia. Na horyzoncie wisi wojna z Maurem, ale przyznam, że nie orientowałem się zbytnio z Profesorem i nie podejmowałem rozmów pokojowych, więc może się okazać, że da rade się dogadać. A tak to została jeszcze tylko Litwa, która przegrywa z Polską i nie ma w ogóle wpływu na ERE. Niemiec nie liczę, bo zaraz padną.
Oki dzięki Bogu jestem z nim adminem na soplicy to zrobił turę po spamie na steam.Wiwat zaciąganie przysług.
Cytat:
Zamieszczone przez Jasper
Mogę złapać jakąś MKO. Najlepiej jakąś która zaczęła się niedawno. ;)
Bierz Anglię w mko31. Sytuacja dobra. Gracz potrzebny od zaraz, bo akurat jej tura. Kampania stoi, bo mg zrezygnował i nie ma kto zrobić :roll:
Zawsze zamiast grać w MK to mogę zostać, w tych których nie ma, MG.