-
Re: Kolejka
Wenecja nagle spadła na -5000 po tym jak mu coś tam zdobyłeś (wg. Avasila). Ale pewnie nie uwzględniasz kosztów utrzymania oddziałów, które rekrutujesz (kiedy dodajesz coś do kolejki rekrutacji i jest zaznaczone zielonym kolorem, to zapłacisz za to jeszcze w tej samej turze - po kliknięciu klepsydry).
-
Czy ja gram od wczoraj :?: Pohamuj swoje tendencje do wyjaśniania wszystkim wszystkiego, jakby byli debilami i nie potrafili przemieścić oddziału z kratki X do kratki Y. Przecie napisałem wyraźnie, że UWZGLĘDNIAM KOSZTY UTRZYMANIA. Co jak co, ale od 2óch i pół lat prowadzę księgę rachunkową każdej kampanii.
-
Policzyłem sobie, że wręcz powinienem dostać o 2,5 tysiąca więcej florenów do skarbca, gdyż o tyle zwiększył się dochód wszystkich miast. A wiadomo, że on zmienia się zaraz po kliknięciu klepsydry. Dlatego gra nie oszukała mnie na 2k, ale na 4,5k. Coś tu śmierdzi i tak nie powinno być.
Jestem zmuszony przełożyć zrobienie na jutro (wiem, chamskie nieco, postaram się już nigdy tego nie powtórzyć), chociaż to komputerowe oszustwo w ogóle mnie zniechęca do grania. Jednakże ci poza tą KO, którym bym mógł dać frakcję - nie chcą, a reszta już tu gra. x)
Chciałbym dostać turę następną aby sprawdzić czy występuje bug.
-
Jako iż nieszczęśliwym trafem skasowałem hasła ,a Sayeer nie wchodzi na forum jestem zmuszony poprosić waso hasła, ale nie wstrzynuje kolejki. Byle byście wysyłali.
-
Najlepiej szybko wyślijcie, bo chciałbym sprawdzić tego buga i potrzebuję do tego przeklikanej całej tury do mojej frakcji w turze 35tej. Moja kolej to baaardzo dużo roboty, a ja mam masę nauki. No nie mogę, a to z tym bugiem to dość dobry czas na przerwę, cobyście te hasła dali. Sorki.
-
-
Czekamy na hasła. Jest jak wół. Nie mam czasu także wgłębiać się w turę. Jutro będę wolny.
-
Interesuje kogoś ta kampania jeszcze? Przesłaliście te hasła? Szkoda że jest deficyt MG bo chętnie bym się wypowiedział na temat ich pracy.
-
Proponuję, aby jednak iść dalej i nie czekać teraz na hasła, bo szybko się to nie wydarzy...
Ewentualnie napisz seba bezpośrednio do każdego kto jeszcze nie przekazał, żeby to ruszyło.
-
Dobra. Chciałem wiedzieć wcześniej, ale nie zmieni mi to nic w turze...