bo obiecywali sierpień i lipa :P !
Wersja do druku
bo obiecywali sierpień i lipa :P !
Nie zaczynajcie przynajmniej tutaj tego jęcząco-roszczeniowego tematu. Proszę Was. Wystarczy że muszę czytać taki syf na TWC.
BTW. Miał być sierpień i będzie sierpień.
Nazgool, taka sprawa,
W momencie premiery wrzućcie moda na dobre serwery pobierania, gdyż prawdopodobnie (mam nadzieję, że jeszcze w tym miesiącu :) ) jednocześnie wiele osób będzie chciało to pobrać, a przecież mogą być duże obciążenia.
Nie wszyscy twórcy modów zwracają na to uwagę. :D
Jeszcze raz zobaczę posty, w których ktoś jęczy, buczy, narzeka, że team EB ze swoim powodów jeszcze nie wydał moda to takie posty wylecą a odpowiedni użytkownik zostanie nagrodzony za spam. Fajnie?
Trzymam za Was kciuki chłopaki, nie spieszcie się i nie patrzcie na tych co narzekają. Liczy się dopracowanie a nie to czy wydacie moda kilka dni wcześniej czy później. Przy okazji... u mnie robota ze spolszczeniem wolno idzie bo mam mnóstwo innej roboty na forum (poprawienie pierwszych stron tematów z modami itp) ale postaram się sprężyć.
@Dezallus spokojna głowa. Będzie kilka alternatywnych sposobów pobierania więc nie powinno nic złego się dziać.
@Lwie Serce, dzięki.
Spoko, trzeba najpierw robić swoje (coś o tym wiem :P) , a jak mod wyjdzie to i większa ochota do tłumaczenia się znajdzie, bo będzie można od razu zobaczyć w grze owoce swojej pracy i może więcej osób do ekipy spolszczającej się zapisze :).
A w kwestii tego spolszczenia - uda się wykorzystać to co chłopaki zrobili w pierwszej części EB ? Tam jest całkiem sporo przetłumaczonych jednostek i budynków.
Oczywiście i tak też czynimy ;)
No to przerąbane na całej linii ....
Hm? O co chodzi?