Fajnie by było, gdyby można było zjeść mózg wrogiego dowódcy i dostać dodatkowe punkty dowodzenia.
A co do koni, nie wiem dlaczego, ale tego pomysłu nie popieram. :)
Wersja do druku
Fajnie by było, gdyby można było zjeść mózg wrogiego dowódcy i dostać dodatkowe punkty dowodzenia.
A co do koni, nie wiem dlaczego, ale tego pomysłu nie popieram. :)
A jeszcze fajniej by było, gdyby można było zjeść dupę wrogiego dowódcy i dostać dodatkowe punkty srania.Cytat:
;) Nigdy nie słyszałem niczego głupszego.
117 frakcji ... Jeżeli wszystkie będą aktywne to boje się, że słabsze komutery sobie nie poradzą, albo tura będzie trwała około minuty ;/
A tak po za tym to ,,Witam" jestem trochę nowy.
Nie rozumiem co to miałoby zmienić, poza tym, że przez 2 minuty wisiałby u góry symbol "innych" frakcji, zamiast się zmieniać? Przecież komputer miałby do przemielenia tyle samo operacji.
Ale nie rozumiesz, że komputer i tak będzie miał do obliczenia tyle samo materiału? Nieważne czy te 117 frakcji będzie przedstawione graficznie jako "Reszta świata" czy każda oddzielnie.
Chyba, że będzie góra 16 frakcji aktywnych i reszta pasywna z już zaplanowanymi ruchami, listą budowy czy wojska, frakcje te nie prowadziłyby wtedy ekspansji. Wtedy jest możliwość grania na czymś słabszym :)
Nie powinno być problemu z oczekiwaniem na turę, samo przeskoczenie z frakcji na frakcje, z odznaczonym pokazywaniem ruchów komputera nigdy nie trwało długo.
Zajebiście że te świnie by dożyły bitwy szczególnie przy długich i dalekich przemarszach armii . By się lepiej AI zajęli i dokładniej opcjami dyplomatycznymi niż jakimiś zasranymi prosiakami i innymi wynalazkami .
Kurde tak czytam te posty i wszędzie gadka o jakichś setkach tysięcy jednostek a informacji o inteligencji przeciwnika i dyplomacji nic a to jest chyba cholera najważniejsze w GRZE STRATEGICZNEJ !!!! Was już też widzę szał cukierków ogarną !
Sry za ew . wulgaryzmy :D
No i na cholere spinasz się ?Cytat:
Zamieszczone przez Wezo
Jak dla mnie niema to żadnego znaczenie będą świnie czy nie, będą. :)
Ty byś się lepiej zajął regułami poprawnego pisania na forum, bo na razie to wychodzi Ci to gorzej niż AI twórcom Total War.Cytat:
Zamieszczone przez Wezo
Co mają pisać o AI, poza tym, że będzie "lepsze, niż w poprzednich częściach", czyli to, co zawsze piszą? Pogramy, to ocenimy. Dyplomacja jak dla mnie była niezła w Shogunie 2 i FoTS, w Rome 2 na pewno będzie podobny system, ale co dokładnie dodadzą/zmienią - jeszcze nie wiadomo.