-
Nieee no to już są szczyty! To co Domen odp*** to woła o pomstę do nieba. Najpierw bez pytania zrobił za mnie turę mimo że wstawiłem sejwa a w tej turze nawet nie czekał żebym coś odpowiedział tylko sobie ot tak wstawił a nie pamiętam żeby on ostatnio przejmował Polskę. To prawda że wtedy trochę obsunąłem ale przecież on też miał podobną obsuwę lub minimalnie mniejszą. Chyba robił tak długo bo był zajęty robieniem mojej tury i podpatrywaniem tury Litwina.
Tak się tura którą wtedy zrobiłem miała okazję narobić sporo pozytywnego zamieszania i czekałem z niecierpliwością na nadejście następnej ale Domen za przeproszeniem zj**ał mi całą przyjemność z tej kampanii.
A teraz jeszcze bezczelnie na forum robi jeszcze jakieś insynuacje na temat mojej taktyki. I udaje świętoszka mówiąc że trzeba zmienić hasła. Okej, trzeba zmienić ale nikt z ich znajomości nie korzystał poza tobą który bo bez pytania robiłeś za mnie tury i szpiegowałeś litwina.
Jeszcze w dodatku mowi ze mg może zmienić ustawienie wojsk co byłoby ewidentnie nieuczciwe wobec innych graczy.
Nie dam mu jednak tej satysfakcji i nie rezygnuję z tej ko tylko wnoszę o powtórzenie i wydalenie z niej Domena bo nie chcę żeby takie oszustwa tutaj przechodziły.
-
Po prostu zrób turę, wstaw ją tutaj i Domen z niej zrobi, on nie ma prawa za ciebie robić, szczególnie gdy jeszcze nawet opóźnienia nie było. Tutaj nie ma nad czym się zastanawiać, czy masz zgodę, czy nie, byle nie przedłużać zanadto.
-
Proszę opanować słownictwo, to ostatnie ostrzeżenie słowne. Ktokolwiek jeszcze przeklnie w tym dziale (nawet cenzurując) i ja zauważę, to z miejsca poleci ostrzeżenie.
Edit: Aleś łagodny Futrzaku ;D. Shay
-
Faktycznie, przepraszam za słownictwo, nie powinno się przeklinać na forum ale pomyślcie sobie jak wy byście się poczuli gdyby ktoś za was dwa razy robi turę bez waszej wiedzy i pytania. Teraz nie mogę zrobić z tego sejwa bo jak już mówiłem, to nie są moje ruchy a nie chcę grać według scenariusza kogoś innego. Okej, w takim razie skoro nic nie będzie w tej sprawie zrobione to wysiadam i życzę miłej gry :)
-
Brawo Domen. Jak zwykle. Moderatorzy nie wiedzą, jakby się poczuli, bo mają zerowe doświadczenie w tej materii...
-
Zachar, rób z tury Domena.
Polska nie ma już prawie w tej grze znaczenia więc nie ma co z tego powodu stopować gry. Musimy zachowywać płynność :p
-
Przepraszam ale turę będę w stanie zrobić dopiero jutro wieczorem
-
-
-