Warto nadmienić, że to nie Cymbrowie i Teutoni (plus pomniejsze plemiona) zaatakowali Rzym, tylko Rzym zaatakował Cymbrów i Teutonów gdy ci rozgościli się w Norikum.Cytat:
Zamieszczone przez Martinus123
Wersja do druku
Warto nadmienić, że to nie Cymbrowie i Teutoni (plus pomniejsze plemiona) zaatakowali Rzym, tylko Rzym zaatakował Cymbrów i Teutonów gdy ci rozgościli się w Norikum.Cytat:
Zamieszczone przez Martinus123
Od kiedy mozna scigac mody bezposrednio z Workshopu, mod manager stal sie chyba zbedny?Czy sie myle?Wczoraj zaznaczylem mase modow,w tym,nowe jednostki i unit carts i te zmiany byly widoczne od razu,nie wiem jak ze mianami Radoiusa jesli chodzi o sama rozgrywke bo nie mam punktu odniesiena.Jedyne co rzuca sie w oczy to ogromne dochody ale bardzo niski lad publiczny zaraz na poczatku,nie wiem jak jest na Vanilli po patchu 5.
I jeszcze male pytanko,czy po patchu 5 zniknely animacje walki armii podczas bitew auto? Bo nie wiem czy to jakis mod czy latka.
Te patche to wielka zagadka,bo wszyscy narzekaja ze ostatni skopal wydajnosc,a u mnie w koncu jest znosnie...
Bo ten patch to jakaś jedna wielka parodia, wcześniej moderzy za przeproszeniem odwalili kawał dobrej roboty, a Ci na upartego kombinują, wcześniej działało wszystko tak jak powinno to mogli po prostu zmieniać i naprawiać grę a nie kombinować z modami i z tym całym work shopem który jest zbędny tak samo sprawa wyglądała w Skyrim'ie, ale tam przynajmniej działało to jak powinno co nie zmienia faktu ze Nexus Mod Manager mimo tego nadal królował... Orientuje się ktoś jak usunąć ten patch 5?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz The Great
No juz sie nie nakrecajcie. Z mojego doswiadczenia wynika,ze wiekszosc Waszych wyzej wymienionych problemow jest z Waszej winy. Nawrzucacie niewiadomo co do gry, powywalacie i pozniej placz;)
Ta? Wcześniej tak miałem i patrz wszystko działało idealnie... Pseudo-znawco.. ;] + fakt że żaden mod nie nachodzi na Siebie oraz to że wszystkie mody są kompatybilne ze Sobą? I np mod na wszystkie frakcje działa, jakiś inny na jednostki na Kartagine działają a inne już nie i raz działają mody od Radiusa a na Kartagine już nie tak i to się tyczy wszystkich modów jakie mam wgrane. Wcześniej sam cisnąłeś tą grę jak Tylko się dało a teraz nagła zmiana. Jak widać ten patch jednym grę poprawił drugim zjebał po całości.Cytat:
Zamieszczone przez adi
Cytat:
Zamieszczone przez PakoThugLife
A ja nie wiem ktos ty i co za problemy masz. Pisalem ogolnie. Owszem pisalem zle o grze o bugach itp. Czemu niby mam pisac zle o grze gdy Wam nie chodza mody na nowym paczu? Mi tam zawsze zawsze dzialaja mody a jak nie, to oznacza,ze mod nie jest kompatybilny z nowym paczem i trzeba czekac na kolejna czesc moda.
Adi ma racje. Na 90% to ze gra wam nie dziala to wasza wina. Pamietac nalezy ze nie wszystkie mody widac w mod menagerze. Mi po instalacji najnowszego patcha tez nie dzialala gra mimo wylaczenia wszystkich modow w menagerze i jak sie okazalo co bylo przyczyna? Mod podmieniajacy tekstury Rzymian, tyle ze byl on niewidoczny przez te programiki. Wystarczylo go wywalic z folderu data i wszystko dziala jak trzeba.
No nie wiem na TWC powstał nawet temat i dyskusja jest o bugach i problemach związanymi z modami.. :)Cytat:
Zamieszczone przez dawid621
U mnie po zaktualizowaniu dwoch modow i wywaleniu jednego gra dziala normalnie na starych zapisach wiec to ewidentnie problem z modami, a konkretnie z ich niekompatybilnoscia z najnowsza wersja. Wczesniej u mnie tez dzialy sie rozne viksy, typu niekonczace sie ladowanie, czarny ekran po zaladowaniu gry, czy crashe w trakcie ladowania kampanii prowadzonej na starym zapisie.
Mi gra działa tylko tyle że modów nie czyta tak jak powinna. Np wgrywam wszystkie mody z work shopu na jedno kopyto i działają, a na przykład potem dogram moda czy dwa które nie nachodzą na inne mody i co? I jeden wielki ch**... Bo mody wgrane wcześniej nie działają a te wgrane później działają. Jeden wielki dafuQ. o.OCytat:
Zamieszczone przez guffqa