http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... new&kom=ok
Nawet hiszpańska młodzieżówka nie odpuści :D
Wersja do druku
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... new&kom=ok
Nawet hiszpańska młodzieżówka nie odpuści :D
Przecież w 1 połowie Sparta nie istniała praktycznie, to jest beznadziejna gra? Dopiero z 25 ostatnich minut było bardzo słabe i wynik jest jaki jest, ale nie popadajmy w skrajność.Cytat:
Badzmy szczerzy ale Lech zagral beznadziejnie i ponizej swoich mozliwosci.Nie takiej gry spodziewalem sie po Mistrzu Polski ;)
Jak powiedział kiedyś znany i szanowany trener Łazarek - przewaga optyczna w futbolu jest jak stosunek słoni: dużo kurzu i zamieszania, a wynik dopiero za dwa lata. Liczy się to co w sieci i tyle w temacie. Lech sprzedał gościa za 5 melonów i nikogo wartościowego bądź w dobrej formie nie kupił - wynik: w 5 ostatnich meczach 1 strzelona bramka :lol: Sparta jest słabsza niż się spodziewałem ale i tak bez strzelania bramek meczu się nie wygra :lol: To nie jest popadanie w skrajność, tylko realne ocenienie aktualnych możliwości i umiejętności. Zapytaj się Rutkowskiego i jego synusia co robili jak wpłynęła kaska za Robka lewego :lol: Z pustego i Salomon nie naleje a z gówna bicza nie ukręcisz.Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
To jest popadanie w skrajność, bo beznadziejnie na pewno nie zagrali, skoro opadli z sił dopiero pod koniec, to, że są poza sezonem, widocznie ma na to wpływ. A to, co zarząd robi z pieniędzmi, to inna sprawa, nie zależy to od aktualnych piłkarzy Lecha i nie ich wina, że nie mają dobrego wzmocnienia składu ani przynajmniej przyzwoitej ławki ze zmiennikami.
Nikt nie mówi, ze Lech zagrał beznadziejnie. Są po prostu straszliwie, przerażająco nieskuteczni, a to w piłce nożnej jest grzech śmiertelny. Ja tam życzę im nawet wygrania LM :P Jednak, gdy startuje się do grupy gdzie nawet przegrywając wszystkie mecze zarobi się 7 melonów zeta :shock: i nie robi się praktycznie żadnych wzmocnień przed eliminacjami, to ja nie mam pytań. Lech nie jest Barceloną co ma lepszych wychowanków, czy Realem mającym kasy w bród i aby się wybić z polskiej przeciętności to musi kupować zawodników przynajmniej lepszych niż są dostępni na naszym rynku. Na Rodionova i Rudnevsa bankowo poskąpili kasy i są teraz efekty w ataku.
Ale Zając tak pisał. Wiadomo, sam się zastanawiam, czemu tak jest z transferami. Legia nie skąpi tak pieniędzy w tym roku, Wisła jako tak też, inne kluby jak Polonia też coś tam kombinują, a Lech wypada z nich najsłabiej. Nie zdziwię się, jakby Lech opadł z LM i w pucharach poszło mu gorzej niż Wiśle. Zielińskiego też trochę nie rozumiem, te dziwne zmiany, powinien je wykorzystać odpowiedniej, jak tylko Lecha dopadł kryzys. No ale ciężko z tą ławką, ciekawe, czy ci których kupili za skąpe pieniądze chodź trochę się przydadzą, może chociaż ze zmiennikami będzie lepiej.
Nie będzie lepiej. Tschibamba i Wichniarek nawet grając obok siebie nie wyrządzą zbyt dużej szkody zespołom grającym cokolwiek normalnego (pokroju właśnie Sparty Praga, czy Wisły Kraków w naszej lidze). Wichniarek nie ma tyle masy i siły co choćby Lewandowski, a o Tschibambie już nawet nie mówię. Już w sumie możemy mile wspominać czasy, kiedy w ataku Lecha grali Rengifo z Lewandowskim... :roll:
Wichniarek nie powinien mieć problemów z siłą, z tego co wiem, trenuje boks. A ten murzyn to nie wiem, co to za wzmocnienie, były zawodnik Arki Gdynia bodajże i to nie jakaś gwiazda drużyny :roll:
No jutro Jaga zadebiutuje w europejskich pucharach :D Ciekawe kto z Was kojarzy trenenera Grekow Hectora Raula Cupera kiedy to prowadzil CF Valencie do dwoch finalow CHL ;) :?:
Dla mnie jeden z lepszych i niestety niedocenianych trenerow.Swietny taktyk ;) ale jestem optymista jezeli chodzi o Jage.W koncu Probierz takze potrafi swietnie ustawic druzyne ;)
Właśnie na Jagę najbardziej czekam :D Ruch tym razem pewnie odpadnie, dosyć miał już szczęścia, chyba, że nagle zacznie grać 2x lepiej, w co wątpię. Jeśli chodzi o Wisłę, to wierzę, że sobie poradzi. No i Jaga, świetne mecze towarzyskie, myślę, że po tylu testach nie spali się nagle, mam duże oczekiwania co do niej. 1 mecz chyba na stadionie Jagi?