Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
No właśnie, takie przerzucanie się postami; wiadomo, ze homoseksualizm jest chorobą tak samo jak wiadomo, że to 'są normalni ludzie, którzy mają swoje prawa; problem w tym, że nie ma jasnego rozstrzygnięcia i na razie być go nie może, bo tak jak przestano uznawać homoseksualizm w drodze głosowania - to można przecież wszystko, co sobie określone lobby polityczne zakreśli. Wychodzi na to, że skoro nie ma 100% dowodu, że chorobą nie jest, my faszystowscy homofobi ograniczający ich prawa możemy sobie jak najbardziej uważać to za zboczenie i chorobę i żadna tolerancyjna paplanina nie powinna nikogo przymuszać do zmiany jego zdania bez wyraźnej przesłanki.
http://gaymateo.pl/czy-spotkac-sie-z-os ... t-n63.html
macie tu portal i juz dajcie spokoj z tym homoseksualizmem bo tylko co mi sie swieci to wiadomosc na portalu total war - Geje
Glaco a skąd ten żart ma swoje podłoże że owi panowie byli homo...? nie popadasz w jakowąś przesadę i twoi równie podobnie myślący? Zaraz napiszesz że Bolek i Lolek to młodociani geje ;)
edit:
Homer coś napisał że byli kochankami ci z tego żarciku? Hmmm...
Zapomniałeś dodać, że Lola to tylko ich przykrywka. I że Żwirek i Muchomorek, też ze sobą kręcą.
Cóż, Homer swoje a sympatycy homoseksualizmu swoje :D Jasno określił autor wymyślonych postaci ich znajomość ;)
[youtube:267rt3o9]http://www.youtube.com/watch?v=F3rj9C-Pa9U[/youtube:267rt3o9]
I wszystko w temacie :).
Niedawno to na czacie wstawiałem, bardzo dobrze oddaje sytuację :)
Mój ulubiony fragment: "jak smutne i puste życie musi mieć człowiek, którego wnerwia to w co kto inny wsadza swojego fiuta" :D
Cytat:
"jak smutne i puste życie musi mieć człowiek, którego wnerwia to w co kto inny wsadza swojego fiuta
Jak smutne i puste życie musi mieć człowiek, który dla potrzeby zauważenia przez innych biega półnago na paradach.