mk30, 31 i 32 są bez mg. Adi zrezygnował. Napisz do niego po hasła i możesz od razu zrobić turę za Anglię w mko31 :P
EDIT: W mk31 wolne są Anglia, Francja i Niemcy- dość silni sojusznicy.
Wersja do druku
mk30, 31 i 32 są bez mg. Adi zrezygnował. Napisz do niego po hasła i możesz od razu zrobić turę za Anglię w mko31 :P
EDIT: W mk31 wolne są Anglia, Francja i Niemcy- dość silni sojusznicy.
robie wszystkie zaleglosci lacznie z mko22 i wk30. w ciagu 2-3 godzin sie wszystko pojawi.
Zwiastun, a grasz w wko36? Kijów jest wolny, zapraszam ;)
Dopiero parę tur, stracił lub straci w sumie jakieś 3 prowincje, ale można się dogadać z przeciwnikami i dalej by zostało niezłe państwo, z którym wszystko dałoby się zrobić :)
Gram tam już Egiptem. ;) Jedyna WK jaką nie gram to 30.Cytat:
Zamieszczone przez Avasil
W WKO 30 możesz grać Kijowem, jest wolny. Anglia też ale nie wiem czy Mefisto się zgodzi / czy Spikrambo nie przejmie jej znowu.
Tylko, że ten Kijów już długo nie pociągnie (zabawa na kilka tur, może dziesięć).
WKO35
Francja znowu wolna. Ogólnie fajna sytuacja. Krok przed wielką wojną z Niemcami.
Tak samo Bizancjum wolne. Sojusz z Węgrami, wojna z Turcją(która ma również trudną wojnę z Gruzją) i Egiptem.
Jeśli ktoś by chciał, to może przejąć już właśnie Gruzję. Zabezpieczyłem jej sytuację w wojnie z Turcją, jest stabilnie. Można już z tego coś ugrać.
Sycylia w WKO 34
Aragonia i Anglia w WKO 30
Mogę wziąć Anglię :)
Zgłoś się do Mefisto po hasło