moze ktos dac link do submoda LEGIONS bo pobralem jakas wersje gdzie sa 4 party pliku divide et impera a jak wlaczam przez mod manager to wyswietla mase konfliktow tych czesci miedzy soba :(
Wersja do druku
moze ktos dac link do submoda LEGIONS bo pobralem jakas wersje gdzie sa 4 party pliku divide et impera a jak wlaczam przez mod manager to wyswietla mase konfliktow tych czesci miedzy soba :(
Teraz DEI składa się z pięciu części. Musisz poszukać w warsztacie tej piątej części.Cytat:
Zamieszczone przez Vorenus
Właśnie odfiltrowałem sobie dodane przez DeI teksty do tłumaczenia. Wygląda to strasznie, liczba linijek mówi sama za siebie - 600.
o cholera - aż tyle dodali? o.O
A u mnie ani drgnie, poodznaczałem wszystkiem mody i to samo. Gra nawet się nie próbuje załadować - z miejsca pulpit... Namieszali że już bardziej się nie da.
u mnie się odpala... spróbuj włączać po kolei modyfikacje i uruchamiać... widocznie na którejś się wykracza...
Wyłączyłęm wszystkie, teraz instaluję od nowa R2, jeżeli znowu nie ruszy odpuszczę sobie i poczekam jakieś kilka miesięcy. Mam sentyment do tej serii choć prawdę pisząć po ostatnich łatkach w DeI mod i gra stracili jakieś 30%, na vanilii nie ma sensu grać, DeI obniżył loty.
Sporo ludzi uwaźa, źe DeI to ostatnio głównie nowe jednostki dodaje... coś w tym jest... liczę jednak, źe mimo wszystko będzie to bardzo dobra modyfikacja...
A tak z ciekawosci - mozna sobie gdzies podejrzec rostery dla poszczegolnych frakcji w tym modzie?
Twórcy zdecydowanie powinni obniżyć straty jakie ponosi armia oblegających. To głupie, że po 2 turach oblężenia tracę 1/4 armii. Ciekaw jestem czy w ogóle jest to modowalny aspekt gry.