To moze bys podal chocial ile kasy masz
Wersja do druku
To moze bys podal chocial ile kasy masz
hmm kasa to tak do 700-1000 zl max, ale ogólnie chciałbym wydać jak najmniej za jak największą wydajność..
Twoja plyta nie obsluguje nowych 45 nm procesorow, ciezko cos teraz na nia znalezc
Z nowa plyta udalo mi sie cos takiego wynalezc. Niestety na twoja stara plyte nie moglem znalezc procesora, moze komus innemu sie uda :)
Z proline.pl
Asus P5P41D G41 s.775 229,00 --------------------------229,00
Intel Dual-Core E6300 2.8 GHz s. 775 Box -----------------------249,00
ASUS HD4770 512MB 128bit PCI-E Formula ---------------------399,00
877,00 zlotych
Czy ktoś może mi pomóc w zakupie słuchawek ? Nie umiem się zdecydowac czy wziąć Creative HS-980 Fatal1ty MK II czy Creative HS-1100 SoundBlaster Arena Suround
http://www.youtube.com/watch?v=YrtANPtnhyg
Koleś jest geniuszem...robienie zdjęć palcami, granie w gry komputerowe na kartce papieru...brak mi słów, to trzeba zobaczyć :!:
Mam problem, otóż swego czasu zainstalowałem office 2010 ale to była wersja Beta nr.1 (wprzeciwieństwie do wczoraj opublikowanej Bety nr.2) problem polega w tym że podczas instalacji wtedy instalacja zawiesiła się i musiałem alt+ctr+del, problem polega natomiast w tym że panel sterowania i ccleaner nie usuneły wszystkie pliki związane z office 2010 ponieważ gdy chciałem zainstalować bete nr.2 pokazuje się komunikat że mam usunąć starszą wersje tyle że jak ? Już próbowałem na nowo zainstalować bete nr.1 ale ten sam komunikat pojawia się, proszę o pomoc, nie chcę formata robić :?
Usun wpisy office'a z rejestru
start->uruchom->regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->software->microsoft i tam powinien byc office
Ja mam z kolei taki problem. Chciałbym kupić drukarkę do domowego użytku jednak tyle jest tych modeli HP czy innych Epsonów, że aż w głowie mi się kręci. Najlepiej żeby była do 400 góra 500zł i oczywiście tusze nie za drogie ;)
Niedługo tiuninguje komputer. Narazie mam taki zestaw:
AMD Athlon 64 X2 5000+
Gigabyte Technology M57SLI-S4
DDR2 2GB
NVIDIA GeForce 8600 GT
XP Home Edition
A chcę taki:
AMD Phenom II Quad Core X4 965 3,4Ghz AM3 BOX
Asus Radeon HD5850 1GB DDR5 256bit PCI-E
Kingston 4GB (2x2GB) DDR3
Płyta główna kontatybilna z powyższymi podzespołami.
Zasilacz
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit PL
Pyt.
1. Co sądzicie o tym zestawie? Jakieś spostrzeżenia? Porady?
2. Czy dla przeciętnego użytkownika jest jakaś różnica pomiędzy Windows 7 Home Premium, a Professional?
3. Jaka jest różnica między 64-bit, a 32-bit?
32 bitowy system obsługuje tylko 3GB RAM nawet jeśli masz de facto 4 GB RAM. Dlatego powinieneś mieć 64bitowy ;]Cytat:
Zamieszczone przez Spukologist
A zestaw jest "w pytke" :mrgreen: