viewtopic.php?f=27&t=2278&p=56908#p56908
Post Hetmana :lol:
Cytat:
coś dla Kinga ;) Kingu żeby Cię tylko ręce nie rozbolały :lol:
Wersja do druku
viewtopic.php?f=27&t=2278&p=56908#p56908
Post Hetmana :lol:
Cytat:
coś dla Kinga ;) Kingu żeby Cię tylko ręce nie rozbolały :lol:
Kizi w temacie ,,Miss Świata!" ;)Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Marat w temacie czarna lista.:
" Niech się cieszą lepiej "czarnuchy", ze ja nie jestem już moderatorem, to by dopiero terror byl "
choć w sumie też jestem zwolennikiem zamordyzmu,najsuteczniejszy ustrój,heh.
Seban w temacie "Piłka Nożna", tak śmieszne jak i smutne niestety ;)Cytat:
Zamieszczone przez Seban
moją przyszłością jest trenowanie najlepszych zespołów świata tak aby zeszły co najmniej do 2 ligii :) tak spiskuje razem z żydami :) :lol:
Matatjahu vel Vallhard tlumaczy jak powstal jego nowy wypasiony nick :lol: Pozytywny akcent dzisiejszego dnia mam :DCytat:
(...)no i patrzę w monitor myśląc nad nickiem nagle eureka ze słowa Medieval zabrałem val i wyszedł Valhard ale takich też wielu więc dodałem literkę i jest Vallhard. Ale prostsze wytłumaczenie jest takie że Vallhard bo hardo wali :P
Kizi na wieść, że Unia uznała ślimaki za ryby lądowe.Cytat:
Jutro jadę do Mielna, może w smażalniach już podają winniczki.
Tur o Czulu w temacie o trylogii Mass Effect ;)Cytat:
Panowie - jeżeli Czulu powiedział że gra jest kiepska to JEST. Czulu powiedział a on wie najlepiej, grał we wszystko i ma certyfikat na gust. Więc proszę się nie kłócić tylko grzecznie przyznać do błędu ponieważ inne stanowisko w tej kwestii dowodzi tylko tego że się nie znacie i jesteście kmiotki.
Bronti :DCytat:
Zaraz tu wpadnie odpowiednia osoba i będziecie mieli Moderator Total War od razu z dodatkiem Spam i Pierdolety Invasion :lol:
swoją drogą jak to przeczytałem, to przypomniał mi się nie wiedzieć czemu zielony Obama na avku Marata i jego zielony nick :D
Już wiemy dlaczego tak Ci się spodobała kociakowata bohaterka Avatara.Cytat:
Zamieszczone przez KLA