Jakim procesie??
Wersja do druku
Jakim procesie??
Zapewne chodzi o Aliens: Colonial Marines. Gracze uznali, że finalna wersja gry całkowicie różni się od tej, prezentowanej w gameplay teaserach i wytoczyli SEGA zbiorowy pozew i proces, który SEGA podobno przegrała.
Też patrzę na wszelkie filmiki z przymrużeniem oka.
I słusznie! Może wreszcie skończy się masowe wypuszczanie niedokończonych gier.
Oj tam, aby były prawidłowo oznaczone, jako "Early Access" ;) Chociaż gra ze wczesnym dostępem od tak wielkiego producenta jak SEGA byłby śmieszny. Ale czy razem z wypuszczeniem tzw. Emperor Edition wszyscy nie cieszyliśmy się z końca bety?
Mapka fajna, ale to tylko zmiana graficzna. Cieszą normalne unit cardy i ulepszenia w interfejsie. Wszystkie bonusy widać u góry ekranu! Nie trzeba będzie klikać po kilkanaście razy w menu nacji.
Witam, mam takie szybkie pytanie? Czy silnik Attili będzie ten sam co przy Rome 2? Czy wiadomo coś już o wymiaganiach sprzętowych?
https://www.youtube.com/watch?v=f7bO...ature=youtu.be
Cóż... wygląda to co najmniej świetnie! Jak ten system faktycznie będzie się sprawdzał, to gotów jestem nawet wybaczyć CA wikingów. :p
Grogmirze, o ile ten system będzie faktycznie działał, w co osobiście wątpię. Ty niemniej nawet na mnie zrobiło to pozytywne wrażenie.
To prawda , jestem pod sporym wrażeniem również. Albo tym razem naprawdę się postarali, albo ten marketing u nich naprawdę jest PRO ;)
A może jedno i drugie ? Tak czy siak , nadal będę się BARDZO starał żeby nie zamawiać pre-ordera ( a patrz na mój avatar nick !!! ), mam nadzieję że doczekam pierwszych pozytywnych opinii i wtedy niezwłocznie zakupie :)
W teorii wygląda bardzo dobrze, ciekawe jak będzie w praktyce. Po raz pierwszy zacząłem się zastanawiać nad preorderem. Luty przyszłego roku będzie bardzo ciężki dla mojego kompa. Attila i Wiedźmin 3 trzeba będzie zawiesić szkołę na jakiś czas.