Jeszcze Gruzja i prawdopodobnie Kastylia w mko37. Sytuacja pierwszego dobra, drugiego bardzo dobra z perspektywą wojny. Więcej info na priv.
Wersja do druku
Jeszcze Gruzja i prawdopodobnie Kastylia w mko37. Sytuacja pierwszego dobra, drugiego bardzo dobra z perspektywą wojny. Więcej info na priv.
jeżeli ktoś byłby zainteresowany grą Nowogrodem w mko36 proszę się do mnie zgłosić
w grze jest wojna światowa
Sytuacja jest bardzo interesująca , ko wciągająca ale ja nie mam sił do gry z takim zaangażowaniem u innych
Jeżeli nie znajdzie się dobre zastępstwo oczywiście nie porzucę tej kampanii
edit: w sumie sytuacja wygląda podobnie w każdej ko
mam wrażenie że zostało tak naprawdę kilku graczy robiących w przyzwoitym czasie tury
edit :
Mam też Maurów w mko37
oraz Genuę w mko38
stan państw całkiem dobry
gdy ktoś się zgłosi chętnie wprowadzę
Oddam Litwę w mko 35, sytuacja ciężka i trzeba się napracować, żeby przetrwać ale można powalczyć. Zrobiłem 3 tury i coś postarałem się poprostować. KO tempa oszałamiającego nie ma ;)
Nie będzie mnie do Niedzieli
Z braku czasu będę musiał raczej zrezygnować ze wszystkich KO, przynajmniej na jakiś czas.
Jeżeli są chętni na moje frakcje to pisać. Do znalezienia zastępców jeszcze będę robił tury.
Jak coś mam Litwę do oddania w mko37.
Sytuacja stabilna, nie prowadzi aktualnie żadnej wojny.
Nie mogę poświęcić ko wystarczającej uwagi przez trwającą aktualnie wielką kampanię antyczną.
Domen, napisz jakie to frakcje i mniej więcej sytuację, aby potencjalni chętni cokolwiek wiedzieli :P