dokladnie, ja bym nic nie zmienial. 2pkt powoduja ze remis jest cenniejszy, jest fajnie :)
Wersja do druku
dokladnie, ja bym nic nie zmienial. 2pkt powoduja ze remis jest cenniejszy, jest fajnie :)
To pomyślimy nad tym w kolejnym sezonie Panowie. Na razie w zasadach stoi 3 pkt za zwycięstwo. I tak też będziemy grać w tym sezonie. Zmieniłem odpowiednio tabele na challonge.
Teraz, kiedy już odhaczony jest turniej na Warhammerze, wracam z pełnymi siłami do Lig. Także jutro przyjrzę się całej sytuacji w poszczególnych Ligach i zacznę ścigać. ;) Także proponuję rozgrywanie meczów, w miarę możliwości, jeszcze dzisiaj.
Bawimy się dalej. ;)
za 2 dni ostatnia kolejka :) , powiem szczerze ze jestem zniesmaczony sytuacja w I lidze, odnosnie rozgrywaniem meczy... tyle nierozegranych meczy, walkowery ? Panowie to jest I liga ! rozumiem brak czasu ale bez jaj, wieczorem kazdy ma ta godzine wolnego
Mnie bardzo mile zaskoczyła gra Nieznajomego i Rajfara. Awansowali do SL i zajmują w niej wysokie lokaty spychając mnie coraz bliżej spadku :D
U mnie brak zaskoczenia. To świetni i nadal perspektywiczni gracze. Trochę więcej doświadczenia, które stale zdobywają, i będzie bardzo trudno im sprostać. Natomiast do tej pory na pewno zaskoczeniem były dla mnie te remisy od rafjara. 4 remisy to bardzo słaby z perspektywy tabeli wynik, ale teraz dzięki ostatniemu zwycięstwu od razu mocno wskoczył. W ogóle mnóstwo mamy remisów w SL, w sumie na moją korzyść.
dzieki za dobre slowo ;) dodaje motywacji
Dzięki Panowie! Ja tam jestem zadowolony z moich remisów, szczególnie że były to starcia z bardzo wymagającymi przeciwnikami. Np bitwa z Tuffem - Rzym vs Partia, w której chciałem zastosować pewien element zaskoczenia i którą przegrałem dużo mnie nauczyła, tak samo Seba zagrał świetnie defensywnie Ardiajami i zupełnie mnie zaskoczył jego skład armii i ustawienie na polu bitwy. Rushowa spartańska armia Pirxa zniosła mnie z mapy w kilka minut i wjechała we mnie jak w masło ;). Tylko Nieznajomy mnie niczym nie zaskoczył ;) i ja jego pewnie też.. bo znamy się jak łyse konie, ale prawda jest taka, że z bitew które przegrałem czerpię więcej niż z wygranych starć..
Dobra, dla mnie rozgrywki zakonczone .
Gratulacje dla Pirxa za ponowne triumfowanie w SL a dla TUFFa za zajecie 2 miejsca. Teraz trzymam kciuki za rafjara ktory dzis gra o 3miejsce :)
Pozostaje niesmak po wczorajszym meczu z TUFFem nie zdazy mi sie juz walczyc o 2miejsce w SL, jednak trening(jakies tam pykanie) raz na tydzien to zamalo nawet yolo mi nie wyszlo xd . Szczerze zlekcewazylem TUFFa i jak sie okazalo to byl wielki blad. Chlopak b.dobrze gra piechota, jest ustawienie ciezki do ugryzienia, zbite w kupe do ktorego nie jestem przyzwyczajony bo gram bardzo szeroko.
Wszystkim graczom dzieki za gre i za to ze potrafilismy sie tak zorganizowac :)
Koniec biore sie za robote xd
Nikt oprócz Przemka nie chcial ze mna grać barbarzyńcami :(.
Moim zdaniem trzeba dopracować w lidze system kolejnosci wybierania frakcji, bo kurcze nie podoba mi sie to :). Trzeba by tez pomyśleć nad osłabieniem Rzymu i Sparty bo ciężko...
Panowie zwróćcie uwagę że są to zasady ustawione pod Pirxa - ułatwiające grę kawaleria :). Wymyślmy coś pod siebie. Np minimum 14 piechoty :)
BTW nieznjaomy mógłbyś zupdejtować kolejke na chalogne...
Już się zaczynają teorie spiskowe. :lol2:
Ja tam mogę grać i max 14 piechoty. W jakiś Czwartek możemy się tak pobawić. ;)
Dzięki Panowie za emocje w SL. Szybkie zapewnienie sobie 1 miejsca wcale nie oznacza, że nie było emocji. Tak naprawdę gdyby nie ta wygrana rzutem na taśmę w meczu z Tuffem - mogłoby być teraz gorąco. Graty 2. miejsca TUFF, przyzwoity wynik jak na poziom Twojego narzekania, że siłą Cię przymusiłem do grania w SL zamiast w I lidze. :D